Lisää asioita

Menipä taas hetki ennen kuin onnistuin skannaamaan. Tässä joka tapauksessa asiat 11-24:

Tuli nyt ehkä vähän monta tommosta höpöskitsoneuroosijuttua putkeen. En mä nyt mikään aivan hermokimppu kumminkaan (toivottavasti) ole… Tossa mummokuvassa on violetti tukka, koska olen lähes vakuuttunut siitä, että on olemassa joku laki tai vähintäänkin äänetön sopimus, joka velvoittaa värjäämään hiukset sinisiksi tai violeteiksi sen jälkeen kun täyttää 75 vuotta.

Toi luonnoskirja-addiktio on tullut pariin kertaan aiemminkin esiin, mutta pakkohan se oli mainita. Nykyään mulla on myös kynädiileri, jonka kautta saan piirustusvälineitä aasiasta…

Tags:

12 kommenttia - “Lisää asioita”

 1. Tiitiäinen Kirjoittaa:

  Moi! oon jo pitkään seuraillu blogias ja kovasti tykkään. Nyt on vaan pakko kommentoida tuota violetit/siniset hiukset kun ikää enemmän kun 75. Ainakin osalla tapauksista on varmaankin sellainen silmäsairaus kuin kaihi. Kuulemma kaihi aiheuttaa sen, että näkee värit väärin esim. violetti ja sininen näyttää kuulemma kauniin ruskealta…selittänee ainakin muutamat violetit päät.. 🙂

 2. Julle Kirjoittaa:

  Heh, täällä meidän kulmilla asuu mummeli joka näyttää melkeen tolta. Sillä ei kyllä oo violetit vaaan enempi vaan harmaay/valkoset hiukset, mutta ne on laitettu tollai samalviisii kohti taivasta. Ja niillä hiuksilla on siis kuitenkin pituutta useampi kymmenen senttiä. Ekalla kerralla kun näin sen tädin meinasin lentää perseelleni, mutta nyt alan olla sitä mieltä että siinä on asennetta. Joku päivä vielä kysyn, miten se saa sen letin laitettua silleen.

 3. Tiina Kirjoittaa:

  Olen miettinyt, että pitäisi olla jatkuva nauhoitus päällä koko ajan, niin voisi pälättää ideansa ääneen sitä mukaan kun ne tulee. Saa kopioida idean. 😉 En vaan kestäisi kuunnella nauhoja koskaan, eli sikäli huono idea.

 4. Anonyymi Kirjoittaa:

  Ihan pelottavaa, en tiennyt, että olet noinkin ”vanha”. Luulin parikymppiseksi tai vastaavaa – oi mikä pelastus, kaikki kolmekymppiset eivät olekaan kalkkiksia! No vitsi vitsi, myöhästeininä hyvä heittää huulta (kyllä, olen ipana. Eiku…….). On kyllä ihan jännä kontrasti, että minulla on samanikäinen kaveri (ikää 17), joka näyttää ehkäpä 25-vuotiaalta, mikä taas merkitsee, ettei häneltä papereita oikein kysellä.
  Joka tapauksessa, olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja pidän siitä aika lailla, vaikka hyppäys Vuodatuksesta tänne vähän hämmensikin. Ei se mitään, onneksi osasin löytää oikeaan paikkaan. Tyylisi tuntuu mukavalta ja tapasi ilmaista asioita jonkin sortin ironialla(?) myöskin tuntuu läheiseltä. Eli elä missään nimessä lopeta päivittelyä, sanon ma. (Ja tuo depistely tuntuu olevan osa niin monien suomalaisten elämää. Jee, angstikansa!)

 5. Kantis Kirjoittaa:

  Ja äitini kun oli niin varma siitä että sinusta tulee sellainen mummo, joita näkee elokuvissa joiden nimi on ”Madame X ja murha Niilin pikajunan Orient Expressin canasta-klubissa” ja josta kriitikot sanovat että ”hurmaava kuin myrkytetty kyyhkyspiiras.” Ju nou, shaali, sormettomat pitsisormikkaat, löysähkö nuttura, napitetut korkokengät ja monimutkaisenniminen lemmikkieläin jolle puhutaan ulkomaalaisella aksentilla. ”Ach, Olaus Magnus Gothus, est-ce que det här sivistymätön gentleman kiuzaa zinua?”

  ”Gabba gabba hey” -stä ei ollut puhetta.

 6. Ninni Kirjoittaa:

  Kantis: Minä en nyt lainkaan ymmärrä, miten Ramonesista tykkääminen sulkee pois pitsihansikkaat, miekkakävelykepit tai yhtään mitään muutakaan. Tietysti minusta tulee _myös_ tuollainen ylläkuvattu mummo, älkäätten huoliko. Kai Orient Express liikennöi vielä..?

  Anonyymi: Jatkan varmaan ainakin toistaiseksi päivittämistä myös vuodatukseen ja vanhat jutut säilyvät kyllä siellä. Lisäksi yritän – toivottavasti hämmennyksen välttämiseksi – ainakin nyt alkuun linkittää RobotRabbitista tänne Sähköjänikseen aina kun olen päivittänyt. Mitä taas ikään tulee, se on oikeastaan jokseenkin irrelevantti asia – tai ainakin itselleni on melko se ja sama, koska joku on syntynyt, kunhan se on muuten hyvä tyyppi 🙂

 7. Ninni (thö Second) Kirjoittaa:

  Jonkin aikaa olen seuraillut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta nyt oli pakko kommentoida. Nimeltäni olen Ninni, tosin vm. -94, ja luonteelta plus käyttäytymiseltä aika paljon samoja piirteitä omaava 😀 Ahdistun isoissa väkijoukoissa, tosin isossa koulussa se on lieventynyt. Kauhuelokuvat ja -kirjallisuus on nannaa ja lukeminen on iso elämäntapa. Depressiotkin tuttuja, olen ruma ja kamala, ei ole ystäviä.. Vaikka oikeasti on (mutta ruma olen myös oikeasti). Olen yöeläin, ampiaiskammoinen jne.. Suunnilleen kaikkea mitä tuossa viidenkympin joukossa oli.
  Uskon joskus siihen, että jokaisella on kaksi kaksoisolentoa (ainakin yksi), toinen henkisesti ja toinen fyysisesti samanlainen. Fiilikset tällä hetkellä: ”JEE! Löysin kaksoisolennon! Ahihi!” 🙂

  Pitää vielä kehua sinua koko blogihommasta, olet tosi hyvä piirtämään ja tyylisi on mahtava. Älä turhaan huoli ettet muka osaisi piirtää 😉
  Tästedes luen aivan varmasti blogiasi ahkerammin ja yritän joskus kommentoidakin
  Terkuin Ninni

 8. Anonyymi Kirjoittaa:

  Jes, jatkoa odotellessa.
  Eipä sillä iällä sinänsä väliä ole ei, on vaan jännä huomata, miten omat oletukset eivät aina pidä kutiaan. (En osaa suomea, miten lie taipuu sana ”kutinsa”)

 9. xrumer 5.0 nulled Kirjoittaa:

  You post awsome posts. Bookmarked !

 10. futa fan Kirjoittaa:

  I want to start my first site what blog platform do you use and recommend for me ?

 11. chicks love black meat Kirjoittaa:

  Very cool site but you must improve your template graphics.

 12. Download from youtube free Kirjoittaa:

  Interesting article. Bookmarked for future referrence

Jätä vastaus