50 asiaa minusta jatkuu…

Tags:

3 kommenttia - “50 asiaa minusta jatkuu…”

  1. Ile Kirjoittaa:

    Sulla ja mulla on suorastaan yliluonnollisen paljon yhteistä. Mitä muuten pidät ”loppupeleissä” ilmaisusta. Tai ”selkeä” sanan käyttämisestä ”selvän” sijaan(Se oli selkeä paitsio!!!).

  2. Sanni Käheä Kirjoittaa:

    Häiritsevän tutulta tuntuu… Varsinkin nuo kielioppivirheet. Kerran töissä kirjoja hyllyttäessäni sattui käteen ihan uusi kirja jonka nimi oli ’Yksi kätinen mies’. Saatte uskoa että kirjastontädiltä katkesi verisuoni aivoista. Melkein kaikkialla muualla kielioppivirheet vielä jotenkin ymmärtää, mutta kirjan kannessa! Ei helevetti.

  3. Hevoinen Kirjoittaa:

    Heh, lista-addiktin tunnustusvaikeudet, huaaaaa, mikä paradoksi!! Nyt tuli kommentointiin suorituspaineita, täytyy tarkastaa nämä ettei jää typoja….=) Kielioppivirheet ym. vielä menee mutta ärsyttää hanalla ladontavirheet, paljon kun lukee niin tulee mieleen että voisi tarjoutua oikolukijaksi joillekin firmoille.

Jätä vastaus