Hyviä aikeita

Niin, jotkut hullut ovat siis päättäneet parannella itseään joulukalenterinomaisesti.

Tags:

2 kommenttia - “Hyviä aikeita”

 1. Ile Kirjoittaa:

  Vaikka aina silloin tällöin mieleen tuleekin ne hauskemmat kännäilyhetket, niin krapuloihin tuhraantunutta nollaelämää en kaipaa. Muutenkin suosittelisin tipatonta VUOTTA, koska lonkalta arvioiden yksi kuukausi vain pahentaa janoa…
  Kun olet jättänyt päänsäryt ja makuaistimukset taaksesi, niin kerropa ehdinkö lahjapinssilistalle?
  Terveisiä pupuille ja liskoille!

 2. Kyselijä Kirjoittaa:

  Sellaista olisin vain kysynyt, että olisiko mitenkään mahdollista saada lupaa käyttää tuota kissaa, joka sanoo ”Mräy!” … sillä haluaisin mahdollisesti tatuoida tuon kissan ihooni 😛 Jotenkin olet kiteyttänyt oman kissani juuri tuohon kuvaan ja rakastuin siihen välittömästi. Sarjiksesi lienevät tekijänoikeuslakien alaisia, joten ajattelin varmuudeksi kysyä ensin 😀
  … vaikka tuskin tätä käyttöä olisi monikaan osannut yhdistää.

  Kiitos ja hei 😀 Ja kivaa kevättä!

Jätä vastaus