Lisää hyviä aikeita

Niin, siis en aio kokeilla heräämistä ennen yhdeksää, niin joudun valitettavasti yleensä tekemään joka tapauksessa (ja jos ei ole pakko, minulla ei ole aikomustakaan ruveta mokomaan). Mutta aion tehdä mukahyviä päätöksiä ja yrittää noudattaa niitä. Koska olen vanhempi ja viisaampi kuin Mari, aion yrittää pitää omat juttuni edes jossain järjellisissä rajoissa. Toivottavasti ainakin.

Minä nyt usein kuvittelen kaikenlaista…

Tags:

2 kommenttia - “Lisää hyviä aikeita”

  1. Ile Kirjoittaa:

    Pidän sun tavasta piirtää, Ninni, jotenkin miesmäiseen tapaan. Enkä tarkoita nyt niinkään aiheita, vaan esimerkiks hyvin tehtyjä käsiä ja tiettyä kolmiulotteisuutta, joka jostain kumman syystä tuntuu usein puuttuvan naispiirtäjien jäljestä. Minut saa tietenkin hirttää tästä mielipiteestäni, mutta en minä sitä Guinness’in kirjaan tarjoakaan!

  2. jonnakene Kirjoittaa:

    Schopenhauerin käyttö omatuntona/alter egona/ enkelin ja pirun korvikkeena on aivan mainiota! Sitäpaitsi se näyttää todella suloiselta äksyilystään huolimatta:)

Jätä vastaus