Taas pari juttua

Tags:

8 kommenttia - “Taas pari juttua”

 1. Oosa Kirjoittaa:

  Upeat hiukset sulla on ollut! (Ei pojat ole ainoita, joilla on fetissi pitkään, punaiseen tukkaan. :D) Ja varmasti on edelleen, on kiva, kun hiukset tuntuu omilta, itse ainakin liitän niihin tosi vahvasti identiteettini.

 2. t Kirjoittaa:

  Kyllä! Suomalaiset nauriit kunniaan! Älkää luottako ulkomaisiin nauriisiin! Lisäksi kaikkien polvet pitää mitata!
  (Hämärä viittaukseni on siis Kyllä Jeeves hoitaa-sarjaan ja siinä Roderick Spodeen 😉 http://en.wikipedia.org/wiki/Roderick_Spode )

  Ehkä kaikki luulevat sinua kasvissyöjäksi, koska nykyään kaikki naiset tuntuvat (hyi minua, yleistin :-o) olevan kasvissyöjiä.
  Logiikka siis sanoo: olet nainen -> olet kasvissyöjä

 3. Hevoinen Kirjoittaa:

  Hiusten värjäys= blondin tekoäly, huaaaaaaaaaaaaaaaaa, viikon, ellei kuukauden paras, kiitos!!

 4. weregerbil Kirjoittaa:

  Hassua, miten nopeasti totuin noihin lyhyisiin. Vaikka ne pitkät oli sun aika olennainen tuntomerkki. Mua ärsyttää hiusfetisoivat miehet, siksi olenkin aina välillä tehnyt outoja radikaaleja päätöksiä. Britneykin on vaan copycat. 😉

 5. Ile Kirjoittaa:

  Ja mitäs vikaa pienissä fetisseissä on? Omani eivät liity hiuksiin, ja ovat enemmänkin mieltymyksiä kuin fanaattisia fetissejä. Mutta jos ne eivät ketään vahingoita…
  Enivei, kyllä toi nykyinen lookkisi sopii sulle, Ninni. Huomasitko muuten jotain henk.koht. tapojen muutoksia leikkuun jälkeen? Meinaan niinkuin liikkeissä ja eleissä?

 6. jovain Kirjoittaa:

  Muistan kyllä miten kiva siihen pitkään tukkaan oli kokeilla kalanruotoa, margareetaa ja muita lettivirityksiä , mutta tämä nykyinen malli sopii paljon paremmin siun persoonaasi.

 7. Grade Kirjoittaa:

  Mä kyllä myönnän suoraan, että se sun vanha hiusmalli tuotti fetisistisiä esteettisiä elämyksiä : ) Muistaakseni mä en silti protestoinut sun hiusten lyhennysskeemoja, mutta toisaalta mulla on myös tämä juttu lyhythiuksista naisista… Ja toi sun nykyinen lookki on kyllä tosi sun oloinen. Pustu-Kettukin tykkää väristä.

  Tärkeämpänä asiana haluan kuitenkin huomauttaa, että osterit onkin parempia paistettuina kuin elävinä, toisin kuin muutamat muut nilviäiset. Ja viljelmillä ne saa sentään viettää osterimaisen täyttä elämää möllöttämällä pohjamudassa ja siivilöimällä kitaansa epämääräistä ravintosilttiä ja muuta hajoamisjätettä. Niiden on hyvä olla lokeilta ja muilta pedoilta suojassa.

 8. Tuukka Kirjoittaa:

  Höh, ihmeellisiä fetisisminvihaajia. Kaikilla pitäis olla pitkät hiukset. Ihmiset ei ees ehtis sotia jos ne joutuis jatkuvasti setvimään takkuja fledoistaan.
  Olen varma siitä. Hähä.
  Se on muuuten aika epistä että naisten ei tarvitse huolestua niin paljao ennenaikaisesta hiustenlähdöstä. Ei voi tehdä tollaisia tempauksia kun ei voi olla varma että ne hiukset kasvaa vielä joskus takaisinkin…

Jätä vastaus