Juupa juu.

Käykö teille koskaan näin?

No, nyt joka tapauksessa suvaitsee taas toimia ja pääsen lisäilemään lisää lupauksia. Ehkä pitäisi ennemminkin puhua tavoitteista alkaneelle vuodelle. Ja niitähän riittää.

Turhaa oheislöpinää:

Itsesensuurin vähentäminen tuskin tulee vaikuttamaan kovin moneen merkintään. Turha siis odottaa mitään hurjia porno-orgioita edelleenkään. Lähinnä yritän muistuttaa itselleni, että miettisin (entistä) vähemmän ”mitäköhän se-ja-se nyt ajattelee jos blogaan tästä aiheesta?”

Kirjeet ovat muuten hassu juttu – olen jo pidempään ajatellut elvyttää perinteisten kirjeiden kirjoittamisharrastustani ja nyt kun vihdoin oikeasti olen niin alkanut tehdä, samasta touhusta innostuneita ihmisiä tuntuu pomppivan netissä vastaan toistuvasti.

Todellinen syy lienee psykologinen – asioihin, joista on tietyllä hetkellä kiinnostunut, kiinnittää automaattisesti enemmän huomiota. Mieluummin tietysti ajattelen olevani trendisetteri. Heti kun Minä alan taas kirjoittaa kirjeitä, alkavat kaikki muutkin 😉 (Mutta hei, neulomisestakin tuli muotia heti kun olin sitä pari vuotta harrastanut…)

Tags:

5 kommenttia - “Juupa juu.”

 1. Matti Kirjoittaa:

  Oh. Kannatan kirjeiden kirjoittamista. Vaikka postimerkit maksavatkin nykyään aivan älyttömiä hintoja ja muutenkin posti on kehnontanut toimintaansa varsin sumeilematta.. no äh, boikotoidahan sitä pitäisi, mutta kun kirjekyyhkyjen kouluttamiseenkin menisi kovin pitkä aika. Itsekin tahtoisin kirjoitella kirjeitä, mutta käsialani on näppäimistön tuhoama, joten pitäisi varmaan laittaa aina tulostettu transcripti jokaisen kirjeen mukaan. Lisäksi kirjeen kirjoittaminen tuntuu nykyään niin intiimiltä toimitukselta, ettei semmoisia tohdi moista odottamattomille kirjoittaa. Luulevat pian oudoksi!

  Niin, mutta sitähän minä vain, että olisi se hienoa jos kirjeet tulisivat takaisin muotiin t. piiloromantikko 😀

 2. Julle Kirjoittaa:

  Jeejee, joogaa selälle. Ja jos et käytä sitä korttia, mä kyllä voin…(Muuten, se joululahja oli tätä ajatellen hankittu: ei vaadi perseen raahamista kylpyhuonetta pidemmälle rentoutumaan. Vaikka sitä hätäapuskumppaa et nyt sitten voi tammikuussa ainakaan käyttää.)
  Niin ja hyviä niistä logoista tuli, vaikket sitten ehtinytkään ottaa hoidettavaksi näitä _palkallisia_ hommia… 😉

 3. Tiina Kirjoittaa:

  Nonni, just kun luin ton ”miksi tietokone hajoaa aina..” -jutun niin nojasin faijan koneen näppiksen alalevyyn ja POKS! Sun syy! 😀 Munkin tarinan saa kuvittaa joskus. 😉 Munkin kaa saa kirjotella kirjeitä, on ollut tapanani n. 10-vuotiaasta. Sä voisit tykätä mail-art ihmisistä, suosittelen.
  Oon muuten kattellu noita spämminestotekstejä lähiaikoina, oonko se vaan minä vai muodostuuko niistä jatkuvasti jotain outoja sanoja, ja usein aika pervoja vielä. 😀 Siis tajuan, että ne on sanantapaisia kyllä, mutta miksi ne on niin outoja, on se kysymys.

 4. KC Kirjoittaa:

  Koulukurssien suorittaminen on ihan tuskallista, siitä on omakohtaista kokemusta. Minä tuppaan tekemään siitä itselleni aivan liian suuren asian. Niinkuin ystäväni kerran sanoi: ”se on vaan koulua”. Heti kun päätin suorittaa asiat oman mielen ja aikataulun mukaan (enkä yleisen ”eikö sun jo pitänyt valmistua” mielipiteen mukaan) niin kappas; kaksi kurssia jäljellä ja lopputyö viittä vaille valmis. Kyllä se siitä, ei saa asettaa liikaa paineita itselleen! Kannustan uusia lupauksiasi, ja tsekkailen blogiasi!

 5. Nena Kirjoittaa:

  Jep. Netti lakkaa toimimasta aina silloin kun sitä oikeasti tarvitsisi. Nyt kun selailen sarjisblogeja, vaikka pitäisi ripustaa pyykit niin kyllä tämä toimii mainiosti..

Jätä vastaus