Työn iloa

Ja heti petti ajatus pitää kiinni kerran viikossa päivitystahdista… Syynä osittain yllättävä töiden kasauma. Seuraa ohjelmanumero ”graafikon elämää”. Perustuu tositapahtumiin. Olkaa hyvät.

Kun olette lukeneet tänne asti, voitte aloittaa syklin uudelleen merkinnän yläreunasta 🙂

Tags:

7 kommenttia - “Työn iloa”

 1. Samuli Kirjoittaa:

  Juu, näin se menee… Tosin tuohon pitäis lisätä vielä se ”deadline -2 pv” -flunssa. 😉

 2. Tiina Kirjoittaa:

  Schöpis on julkkis, oli ihan saman näköinen pupu just Supernaturalissa. Varmaan kiinnostaa ihan sikana, mutta musta se oli hauskaa 🙂

 3. Ninni Kirjoittaa:

  Tiina: Köpiksen maailmanvalloitus on muutenkin alkanut – se pääsi just ihan asiakkaan pyynnöstä esiintymään pariin mainossarjikseen, jotka piirsin 😀 (Anteeksi kun en oo ollut yhteydessä, on ollut tosiaan kauhee kiirus päällä kaikkien muutto- ja duunitsydeemien kanssa ja sit jos on jääny yhtään aikaa niin ei oo jaksanu tehdä enää mitään järjellistä. Ihanaa kun kommentoit niin usein <3).
  Samuli: Mulla ei oo onneks ollut flunssaa (vielä ainakaan) mutta toisaalta pari deadlinea aikaistui…

 4. Ella Kirjoittaa:

  Graafikon elämästä saa vähän eri kuvan Metropolian mainoksista. x) Hieno sarjis!

  Aah ja Schopenhauer jatkanee julkkuelämäänsä myös Finnconin ohjelmakirjassa, jos suinkin herran henkilöä vielä saa hyötykäyttää. Arvoisan Herra Kanin mielipidettä tullaan kaipaamaan siitä, mitä ohjelmaa kannattaa paheksua. 🙂

 5. Hevoinen Kirjoittaa:

  Joskus niin pieni on niiiiiin hyvä: Pim! ;DDDD

 6. M Kirjoittaa:

  Hei, olen lukenut RobotRabbitia pitään ja ilmeisesti pidin seuraamisesta aika pitkän tauon, kun tajusin vasta tänään, että pidät niikö KAHTA sarjisblogia ja asut vieläpä Turussa… Meinaan, mulle tullaan varsin usein sanomaan töissä (ja vapaalla), että Turun seudulla liikkuu parikin kovin samannäköistä ja oloista tyyppiä ja jos sulla tosiaan on lyhyt ja punainen tukka (ja no, et ole kauhean pitkä), saatat olla yksi näistä mun oletetuista siskoista/sukulaisista/klooneista, joita aina tiedustellaan. Että jos joku kysyy, onko se Klubin baarimikko sulle sukua, niin todnäk ne tarkoittaa mua 😀

  Ja kai mun nyt pitää vielä mainita, että olen tykännyt blog(e)istasi tosi paljon! Hirmu hienoja oivalluksia ja jos yhtään lohduttaa päivitystahdin ja -motivaation välillä hiipuessa, niin näytin RobotRabbitia kerran eräälle sarjakuvataiteelliselle ystävälle ja hän tokaisi katkerana: ”On se niin vitun väärin, kun toiset jaksaa tehdä noita luonnoksiakin noin paljon!”

 7. ninni Kirjoittaa:

  ”pidät niikö KAHTA sarjisblogia ja asut vieläpä Turussa” – Näinpä näin 🙂 Ainakin Turussa asuminen on kyllä tilapäistä. Ja kiitoksia kehuista, molemmilta, sikäli kuin tuon kaverisi kommentti on kehuksi tulkittava. Nyt kun vielä sais piirrettyä ihan oikeitakin juttuja joskus… Tosin sinne Robot Rabbitiinhan mä yritänkin nyt pistää vähän ”ammattimaisempaa” ja valmiimpaa matskua, tää on sitten näitä päivishenkisempiä juttuja sun muita doodlauksia varten. (Käyköhän se sun kaveri muuten Tursan tapaamisissa? Mua ainakin alkaa varmaan näkymään siellä toisinaan).

Jätä vastaus