Löytyiskö pienempää..?

Piti käydä apteekissa keskustassa, joten sorruin pyörähtämään parissa vaatekaupassa saman tien…

(Mainittakoon nyt varmuuden vuoksi, etten pienehköstä koostani huolimatta ole mitenkään erityisen laiha. Vaatteiden kokomerkinnät ja niiden jännittävät variaatiot sen sijaan säilynevät minulle tulevaisuudessakin mysteerinä).

Tags: ,

6 kommenttia - “Löytyiskö pienempää..?”

 1. norpatti Kirjoittaa:

  *norpatti huolehtii* MUTTA KAI OOT MUISTANU SYÖDÄ SIELLÄ?! 🙂 Luin jostain vähän aikaa sit, että semmosia huijjauskokoja on markkinoilla että jengi tuntis ittensä kauniiksi ja laihoiksi ja ostais kaiken. Pitänee mennä lastenosastolle? (vaikka sä oot kyllä siis kaunis ja laiha!)

 2. D. Clark Kirjoittaa:

  Humalistonkadulla on vaatekauppa isokokoisille miehille, mutta et ilmeisestikään täytä kumpaakaan kriteeriä (mikä ei sinällään ole pahasta). ^

 3. Sohvi Kirjoittaa:

  Humalistonkadulla on myös kauppa pienikokoisille naisille. Muistaakseni Fantasiapelien vieressä.

 4. kaltsu Kirjoittaa:

  Sain eilen lahjaksi paidan kokoa XXXL ja napa vaa vilkkuu ku hengittää sisään. Läskihä mä oon mut kamoon hei XXXL.

 5. Ninni Kirjoittaa:

  Mäkin oon kuullut noista, että voi tuntea olevansa pienempi kuin onkaan. Mutta kuten Kaltsun kommentista voi huomata, kokomerkinnät ovat hyvin suhteellisia. Itse omistan muutamankin muka S-koon t-paidan, jotka päälläni muistuttavat epäilyttävästi pussilakanaa. Sen sijaan Japanista lahjaksi saamani L-koon pusakka on juuri sopiva… (Ja Kaltsu – joo, et sä kyllä oo _niin_ iso, vaikket ehkä mun paitoihin mahtuiskaan).

 6. Julle Kirjoittaa:

  Se on tää ikuinen dilemma, jos on mallia ”perse ja reidet on, mutta myös vyötärö löytyy”. Mä oon huomannut, että eksyn sen takia yhä useammin ostelemaan just hameita, mutta hemmetti jos alkaa mennä vaikeeks niidenkin kanssa..? Mä löysin muuten viime viikolla Oliviaa selatessa ihan potentiaaliset unelmafarkut, mutta arvaa onko niitä sitten myynnissä missään? No eipä tietenkään. (Toisaalta lohdutin itseäni löytämällä Helsinki10:stä sieltä käytettyjen a.k.a ”vintage” vaatteiden puolelta pitkän, leveän, vanhan roosan värisen nahkahameen 59 egellä. Vähänks on hieno!)

Jätä vastaus