Plääh.

Vähän kuvapäivismäinen satunnaispähkäilyketutus.

Kyllä tää tästä taas lähtee. Ärsyttää vaan aina yhtä paljon joka kerran kun jumittaa.

Tags: ,

3 kommenttia - “Plääh.”

 1. Kantis Kirjoittaa:

  Ja ajatteles, tuollakin vaivalla olisit voinut aikaansaada neliruutuisen sarjakuvan jostain oikeasta ideasta. Miksi tämä oli mielestäsi parempi vaihtoehto? Mieluummin mää luen kliseistä tarinaa kuin valitusta siitä. Ah may not know much about art but ah know what ah like.

  …No okei, kyseessä oli siis päiväkirjamerkintä. Ehkä mä voin antaa anteeksi. Mutta muista seuraavalla kerralla laittaa ne sähköistetyt mutanttikommunistijänikset Marsista hyökkäämään sisään ruudussa 3.

 2. Kantis Kirjoittaa:

  P.S.

  (Tuntemattomasta syystä osa tekstistä jäi puuttumaan, joten tässä loput vielä kerran:)

  EN välitä, kuinka moni on aiemmin tehnyt sarjakuvan sähköistetyistä mutanttikommunistijäniksistä Marsista. Mä haluun nähdä ne SUN piirtämänä.

  (Ugh, olen puhunut.)

 3. ninni Kirjoittaa:

  ”Ja ajatteles, tuollakin vaivalla olisit voinut aikaansaada neliruutuisen sarjakuvan jostain oikeasta ideasta”

  Se edellyttäisi että a) minulla olisi oikeita ideoita ja b) aikaa ja energiaa piirtää ne. Sitä paitsi tämä on luonnos- kuvapäiväkirja- ja satunnainen tuhertelu -blogi, joten ne ”oikeat” jutut, jos niitä syntyy, eivät koskaan edes tule tänne. Tämän paikan tarkoitus on se, että tänne voi dumpata sekalaisen roinan, joka ei kelpaa julkaistavaksi missään oikeassa mediassa. Jos ikinä teen mitään parempaa, jota ei julkaista ”oikeasti” se tulee luultavasti RobotRabbitiin, ei tänne. Jos meikäläisen sekajorinat ja vinetykset ei kelpaa, älä lue ainakaan Sähköjänistä. Tämä on julkinen roskis, ei mikään taidejulkaisu.

Jätä vastaus