Paremman puutteessa

Tiedän, oli hyviä aikeita säännöllisestä päivittämisestä ja tämä on ehkä pisin tauko, joka minulla on koskaan ollut. Aika paha blogiblokki on ollut päällä. Yritän päästä siitä eroon. Ehkä pitäisi tehdä lukijoille galluppi siitä, haluatteko enemmän ja huonompaa vai vähemmän mutta parempaa (tai sitten tehdä vaan ja yrittää unohtaa, että joku saattaa lukea näitä…).

Tags:

11 kommenttia - “Paremman puutteessa”

 1. Kantis Kirjoittaa:

  Ja katso: tuloshan on sekä päiväkirjamerkintä että hyvä sarjakuva samaan aikaan. Hyvä hyvä, sanoivat lapset ja taputtivat suuria karvaisia kämmeniään (kuten mummini tapasi sanoa).

 2. tp Kirjoittaa:

  Tämä oli valehtelematta hauskinta & taiteellisesti korkealaatuisinta mitä pitkään aikaan olen nähnyt. Enemmän tällaista 🙂
  Eli ihan omaan tahtiin vaan, tuli sitten timangia tai scheissea 😉

 3. annamy Kirjoittaa:

  Tämä on aivan loistava. Ja mulle kelpaa kaikki tänne laitettu, vois myös lukea niitä salaa 🙂

 4. heinuska Kirjoittaa:

  Tosi ihana! Ja tunnistettava. Terveisin nimim. Teen tosi puulta maistuvia kirjallisia töitä paraikaa ja koitan oksentaa sisältöä. 🙂

 5. Lmmz Kirjoittaa:

  Thoh, ekalla vilkausella luulin että päädyin vahingossa Marin blogiin, mutta kyllähän se sitten paljastui oikeaksi paikaksi eteenpäin lukemalla.
  Erilaista tyyliä on vaihteeksi ihan mukavakin lukea. Blogin pitäjä on saittinsa Isäntä (tai Emäntä), yleisö on aivan toisarvoista, joten omaan vapaaseen tahtiin vaan materiaalia pihalle 🙂

 6. Hevoinen Kirjoittaa:

  Kuhan nyt jotain saat aikaiseksi.. ajattelin juuri että Liliuksen firma on nostanut sähkön hintaa niin rajusti että sähköjänikseltä on energia lopussa…eihän ttällaisen päiväkirja/blogin taso niin hirmu korkea tarvii olla, eihän? Mielikuvituksella varustetut ihmiset saavat irti vähäisemmästäkin, perustasi on kuitenkin jo alkujaan sen verran hyvä.

 7. Yoa Kirjoittaa:

  Aika huippu!

 8. Kaisa Kirjoittaa:

  Ehdottomasti kaikenlainen kelpaa, sun blogihan tää on! Tää sarjis ainakin oli hauska. 😀 Ja söpö otuskin vielä. Ite yritän piirrellä jonkun verran ja nää sun ns. ”surkeat” on niin paljon kuin parempaa kuin mihin mä ikinä yltäisin.

 9. Murkinamasu Kirjoittaa:

  Tuon otuksen hännänasennotkin ovat ihan täydellisiä. Unohda turha kriittisyys. Tämä oli oikein mainio 🙂

 10. JokuNimeton Kirjoittaa:

  ”Ei kummoinen”
  Outoa – tää on nimittäin mulle yks suosikeista.
  Kolahti. Kiitos.

 11. Hansca Kirjoittaa:

  Ihan loistava ”rykäsy”!

Jätä vastaus