Diipa daapa

Ääh ja plääh. Miten tämä aika rientääkin täällä Turussa niin ettei onnistu skannaamaan ja päivittämään säännöllisesti… Minulla olisi hirveästi kaikkia juttujakin, jotka vain muhivat joko lehtiöissä tai päässäni.

Taidan tässä joku päivä yrittää ottaa itseäni niskasta kiinni ja läjäyttää kerralla tänne ämpärillisen kaikkea talven aikana paperille kertymään pässyttä ryönää. (Itsekriittisyyteni on ihan selvästi ollut liian aktiivinen viime aikoina ja estänyt minua postaamasta suttaisempia kuvia ja baarissa piirreltyjä satunnaisotoksia).

2 kommenttia - “Diipa daapa”

  1. Hevoinen Kirjoittaa:

    Tempaiset joku päivä pikku(housu) kännin ja sitten itsekritiikin laimentuessa postaat päivityksen? Turkkuse imaissut taiteilijan pyörteisiinsä, voitto turkkusella, häviö meille;DD

  2. Poupau Kirjoittaa:

    Hieno mörmelö. Tuntuu tosin ettei pupu ole yhtä vakuuttunut kuin lukija…Tai sitten se on saanut (nähtyään vetoketju-karhun joka jonkkaa ja laulaa) eksistentiaalisen kriisin. Minäkin saisin.

    Vannoutunut pöytälaatikkosarjakuvailija nostaa hattua piirrusten yleislaadulle ja yleislaadun mielentilaa nostaville vaikutuksille! Skool!

Jätä vastaus