Tyyppejä

Vaihteeksi ihan oikeita luonnoksia – satunnaisia piirtelyjä luonnosvihosta, lähinnä ihmisiä kahviloista, junista, televisiosta ja toisinaan jopa omasta päästä. (Harmahtavat taustat ovat vähän ärsyttäviä, mutta en viitsinyt ruveta syväämäänkään).

(Yllä mukana myös pari pikaista omakuvaa, tukka märkänä ja sekaisin saunan jälkeen – keskellä ja alavasemmalla).

Yllä olevat viimeiset kaksi sivua ovat käytännössä editoimattomia (ylempään on lisätty vasempaan alareunaan ukon naama koska sinne jäi tilaa ja siivottu reunakäppyröitä veks) – yleensä pilkon jonkinnäköisiä koosteita ihan vain säästääkseni tilaa ja toisinaan voidakseni jättää mahdollisia suttuja pois. Yritän kuitenkin toisinaan liittää mukaan myös ”autenttisia” sivuja.

Tags:

4 kommenttia - “Tyyppejä”

 1. Matti Kirjoittaa:

  Oletko nähnyt nuoren Mattiesko Hytösen sängyssä?

 2. Pulu Kirjoittaa:

  Heh, satuin blogiisi vähän kuin vahingossa. Ja nämä muutama viimeisin merkintäsi poikkeavat ilmeisesti kovastikin tavallisesta tyylistäsi, olin hieman hämmentynt jonkun aikaa et mikäs ihme tää tämmöinen blogi on. 😀 Muuten tykkään tyylistäsi. Pointti tässä oli siis se, et katoppa tätä ekaa sivua sillä mielin ettei sulla oo hajuakaan siitä, mitä oot mahtanu löytää. Voi antaa uutta näkökulmaa, jossei muuta. 🙂

 3. sdall Kirjoittaa:

  Turku on tosiaan ihan mukava kesäkaupunki ja varsinkin jokirannan seutu on tosi ihanaa hengailualuetta. Muistan kun viime kesänä menin aina sinne oottelemaan iltavuoron alkamista, piirtelemään ja lukemaan, oivoi.

  Ois kyllä kiva tavata! Oon Turussa vielä kaks viikkoa ennen ku lähden Tukholmaan kuukaudeksi. Eikä mulla oikeastaan mitään kovin tähdellistä tekemistä tähän kahteen viikkoon ole varattu.

 4. pilvi Kirjoittaa:

  Tykkään toosi paljon sinun piirustuksista! Tuomoset pienet pärstäkuvat erinäkösistä ihmisistä on mukavaa kateltavaa -ja piirrettävää 😀

Jätä vastaus