Mitäs tässä.

blogi001

osa_2

Tästä piti tulla kokonainen merkintä, mutta kyllästyin. Lisää joskus myöhemmin. Ehkä.

11 kommenttia - “Mitäs tässä.”

 1. t Kirjoittaa:

  Missäs vaiheessa olet muuttanut pääkaupunkiseudulle? Luulin että vaikutat vielä rannikolla?

 2. Grezen Kirjoittaa:

  T, eikö pääkaupunkiseutukin ole rannikkoa? Ainakin Helsingissä sijaitsee meri ihan tuossa rannassa.

 3. Semi Kirjoittaa:

  Kiva kun päivitit pitkästä aikaa! Sitä piti sanomani, että sarastuslamppu ei ole kirkasvalolamppu, siinä ei ole tarpeeksi valotehoa jotta saisi tämän hoitolaiteleiman. Mutta kiva se on silti!

 4. t Kirjoittaa:

  Hetkinen. Pääkaupunkiseutu sijaitsee rannikolla? AAAAAAAARRRR!!! What year is it? Where am I?! AAAAAAARRR!!!

  …hyvä minä :tyhmä: …

 5. Ninni Kirjoittaa:

  T – syyskuun alussa palauduin. Uusi lokaatio Pohjois-Haagassa. Voin kutsua sut vaikka ihailemaan merta joku kerta 😀
  Semi – juu, totta, mun moka. Omistan myös oikean kirkasvalolampun, mutta valitettavasti on kehnosti aikaa istua tuijottelemassa sitä.

 6. kaltsu Kirjoittaa:

  typografia <3 vektorit <3

  en jostain syystä aiemmin tykänny illusta yhtään mutta jotain uudempaa versiota (ei kuitenkaa ollu vielä CS4) kokeiltuani tykkäsin tosi paljon. vitsi ku ois aikaa enempi ni käyrät sais kyytiä.

 7. Ile Kirjoittaa:

  Tervetuloa takas Satukaupunkiin. Oletko jo saanut Auran maun suustasi pois, ja vieläkö alkoholiton öltsi rulettaa? Pitäis varmaan etsiä taas inspistä joltain sarjiskurssilta, jos vaikka saa kenkää Itelältä…

 8. Lmmz Kirjoittaa:

  Haa, päivityksiä pitkästä aikaa, hienoa. Edelliseen julkaisuun kommenttina, minusta (sarjis)blogissa julkaisukynnys ei saa koskaan olla liian korkea, päinvastoin. Galleriasivut tms. sitten asia erikseen, mutta blogissa tärkeintä on että sisältö virtaa.
  Piirrä/kommentoi ihmeessä lisää kirkasvalolampusta, että ovatko moiset oikeasti hintansa arvoisia. Kolmena edeltävänä talvena on Suomen kaamosta päässyt pakoon työnantajan kustannuksella aina välillä, mutta tänä talvena pitää taas totutella vanhaan menoon tai mieluiten keksiä jotain uusia konsteja. Made in West Germany -herätyskellon sijaan tuommoinen vaivihkaa kirkastuva ja linnunlauluja soittava viritys ehkä saattaisi aloittaa päivän vähän mukavammin…

 9. mööbeli Kirjoittaa:

  \o/ rulez.. mitä oikein opiskelet? O.o

 10. ninni Kirjoittaa:

  Nykyään opiskelen graafista suunnittelua (jota siis olen freenä tehnyt työkseni jo pidemmän aikaa ilman muodollista koulutusta). Aiemmin olen opiskellut yliopistolla mm. taidehistoriaa.

 11. Möme Kirjoittaa:

  Osuvasti luonnehdit jäniseläinten haukottelua. 😀

Jätä vastaus