Leikkimistä Wacomilla

Sen sijaan, että olisin tehnyt jotakin hyödyllistä, kokeilin ensimmäistä kertaa ”tussata” Wacomilla värittämisen lisäksi. Alla ensin alkuperäinen doodlaus ja sitten sen päälle Wacomilla piirrelty toisinto.

teapot_01

teapot_02

Tags: ,

4 kommenttia - “Leikkimistä Wacomilla”

 1. Aino S Kirjoittaa:

  Siistiä jälkeä tulee!

 2. Kantis Kirjoittaa:

  Ja itse kun en viihdy humalaisten seurassa juuri siitä syystä että ne ovat niin tylsiä.

  …Herrajjumala, meinaatko että ne olisivat vielä tylsempiä selvinä? En enää koskaan uskalla viettää aikaa kenenkään seurassa.

  Onko muuten myös ylläoleva doodlinki tehty Wacomilla? Ero normaaliin jälkeesi ei ole maallikon silmillä havaittava kummassakaan kuvassa. Muuten, millaista tussausjälkeä Wacomilla syntyy humalassa?

 3. Ninni Kirjoittaa:

  Humalaisten ja humalatilan valinnan kanssa onkin oltava tarkkana. Monet ihmiset (enemmistö?) ovat yhtä lailla tylsiä niin selvänä kuin minkä tahansa keskushermostoon vaikuttavan substanssin alaisinakin. Itse en myöskään luottaisi varauksetta sellaisen henkilön lausuntoon, joka mitä ilmeisimmin viettää liikaa aikaa teepannussa. Kannattaa myös pitää mielessä, että vastoin yleistä ja valitettavan laajalle levinnyttä harhaluuloa kaikki mikä lukee internetissä ei ole totta.

  Ylempi piirros on tehty mustekynällä paperille, alempi Wacomilla jäljitellen alkuperäistä piirustusta. En ole koskaan kokeillut käyttää Wacomia humalassa. Tämä oli ensimmäinen yritykseni varsinaisesti piirtää sillä, normaalisti käytän Wacomia lähinnä skannattujen mustavalkopiirrosten värittämiseen.

 4. Kantis Kirjoittaa:

  Jeah. Lähinnä kai piti ilmaisemani että luontainen piirrosjälkesi on niin siistiä että se taipuu varsin luonnikkaasti elektrooniseen ilmaisuun, jopa siinä määrin että eroa on vaikea huomata. Tunnettuna teeholistina vietän itse varmasti paljon enemmän aikaa teepannussa, joten sanaani voi luottaa.

Jätä vastaus