Aika rientää, minä en.

tekeminen_01

Tags: ,

4 kommenttia - “Aika rientää, minä en.”

 1. t Kirjoittaa:

  Jälleen kuin omasta bloggaamisestani. Miksi sen pitää olla niin työlästä? Miksi kaikki ideat ovat 1200-sivuisen sci-jännäri-kauhu-rakkaus-zombie-aikalaisromaanin ensimmäisiä, 65:ksi, 1262:s, ja 78 543:n lauseita?
  :syvä huokaus:

 2. Tuukka Kirjoittaa:

  Vittu mä vihaan tota pupua! Kauhee tyranni ja aina valittamassa, eikä saleen tee ite kuitenkaan ikinä mitään! Ni.

 3. TJ Kirjoittaa:

  Höh!
  Schrödehän on niin kiva!
  Ninnin ”omatunto” 😀

 4. Hevoinen Kirjoittaa:

  Hmm, jotenkin kun aloin tuonne netlogiin noita blogeja väsäämään, oli jonkinlaista suorituspainetta mutta nykyään niitä vaan rustaa silloin kun on sellainen olo, tai jotain listaa pitää saada jakoon julkisesti kavereille, es. cd:t ja kas, yht’äkkiä huomaankin että niitähän onkertynyt sinne ajan saatossa ihan kelvollinen määrä. Sisällöstä nyt sitten tiedä mutta on siellä ajoittain jotain tolkullistakin. Loppujen lopuksi, tämähän on vain bittivirtaa avaruudessa, paskaako tästä pultteja ottamaan, eri asia tosin jos sama trendi vallitsee joka asiassa.

  Sähkölle ja oikealle jänekselle mukavaa ja rauhallista joulua ja muksaa uutta vuotta.

  T:Sami ”Elvistellen, Hevoinen, Samuel Väsy” Hämäläinen

  p.s.http://www.harhakuva.org/show/1352 lauluja kaamokseen, kaamoksesta eli synkistä ysärin ajoistani=) siis trubaduuriosastoa, tai okeastaan trubaMolli

Jätä vastaus