Viime hetken lahjavinkki

Kun roipetta on joka tapauksessa liikaa, monet antavat mieluummin lahjoituksen jonkin hyvän asian puolesta – esimerkiksi Millalta löytyy hyviä linkkejä. On ehdottoman hienoa, että eläimiä ja ihmisiä autetaan ja suojellaan, mutta haluaisin kuitenkin muistuttaa vielä yhdestä sydäntäni lähellä olevasta asiasta – kirjoista. Kansalliskirjastolla on Pelasta Kirja -ohjelma, jonka kautta voi lahjoittaa rahaa kirjojen digitointi- ja konservointityöhön.

jouluvinkki

Nimikkokohteet ovat varsin …hintavia, mutta onneksi hanketta on mahdollista tukea myös yleisesti (”tee lahjoitus määrittelemättä kohdetta”). Lisäksi huomasin juuri, että nykyään on perustettu myös Kansalliskirjaston ystävät -ryhmä, johon liittyminen on ilmaista (joten totta kai liityin). Hyvää joulua itse kullekin, toivottavasti saamistanne materiaalisista lahjoista monet ovat kovia ja kirjanmuotoisia paketteja 😉 (Tavaraahan voi olla liikaa, mutta kirjoja ei koskaan).

2 kommenttia - “Viime hetken lahjavinkki”

  1. Sus' jolkottelee Kirjoittaa:

    Se on siis ent. Hevoinen jolla on nyt oma blogi kun kommaa tästä lähtien tuolla jolkottelevalla=)

    Oih, kirjoja ei koskaan ole liikaa, eikä cd-levyjä tahi dvd-levyjä, unohtamatta sarjiksia;DDDD itsellä vakilahjoihin kuuluu jotain noista, yleensä niiden yhdistelmä. Ja kiertoon vain sellaiset mistä tietää ettei katsele/kuuntele/lue…..

  2. KimmoK Kirjoittaa:

    Oi, onpas nätti kuva. Ja olen aivan samaa mieltä 🙂

Jätä vastaus