Kimppakämppäilyä

Kamppakaverit_01

6 kommenttia - “Kimppakämppäilyä”

 1. Sus' jolkottelee Kirjoittaa:

  Itse olen asunut v.-95 erilaisissa kokoonpanoissa (2-15) muiden kanssa yhdessä, jotenkin on muotoutunut minun tavakseni asua, ei tarvitse poistua ulkoilmaan ollakseen sosiaalinen. Kun susi on henkiolentoni/johdattajani/itsetutkiskelun lähtökohta, niin lauma-ajattelu tuntuu omimmalta. Jokaisessa huushollissa ynnä kommuunissa on kuitenkin oltava se perusvaatimus eli huone joka on oma, jossa on ovi joka kiinniollessaan viestittää halusta olla yksin, omassa rauhassa (vain kerran on täytynyt ottaa näiden vuosien aikana kunnon pultit eräälle jonka kaaliin ei mennyt että suljettu ovi vaatii koputuksen, käveli vain sisään kuin omaansa ja kun ei mennyt asia jakeluun huomauttamisella niin kunnon huuto kera psyykkisen ylikävelyn vaati=)

  Jotenkin on muuten piirrosjälkesi rauhallisempi, tasapainoisempi, hillitympi, tekee kokonaisuudesta nautittavamman. Muksaa että olet jälleen aktivoitunut, tykkään kovin katsella/lukea.

 2. t Kirjoittaa:

  Ei, me miehet emme hukkaisi koskaan peniksiämme. Vaikka ne ovat tälläkin hetkellä kiinni lujasti meissä, me tykkäämme aina välillä kosketella niitä ihan vaan varmistaaksemme sen, että ne ihan varmasti ovat edelleenkin siellä. Te naiset ette vaan koskaan tule ymmärtämään miehen ja hänen peniksensä ainutlaatuista suhdetta: suunnannäyttäjä, helikopteri ja ainaisen ilon lähde.

 3. Ninni Kirjoittaa:

  Sus’ – Joo, nimenomaan tuo mahdollisuus yksityisyyteen on olennainen pointti, ettei aina tarvitse olla käytettävissä vaikka olisikin paikalla. Itse olen ulkomaailmassa sen verran sosiaalinen, että koti on se oma kolo ja turvapaikka, jossa täytyy olla oikeus rösöttää miten itse tahtoo 🙂 Kun yhteiset säännöt ovat selvät, homma toimii hienosti.

  t – Jotain myyttistä siinä mies-penis -yhteydessä ilmeisesti on… Ehkä voit joskus valistaa minua lisää (tai blogata aiheesta).

 4. t Kirjoittaa:

  Penis on vähän niin kuin Matrix – sitä ei voi selittää, se pitää kokea itse. Tekisin muuten asiantuntevia vertauksia siihen kuin se on kuin naisten himo kenkiin, mutta sitten tajusin että onhan miehillä porakone.

 5. Tuuk42 Kirjoittaa:

  Ei miesten porakone ole lainkaan sama asia kuin naisten kengät, koska monella naisellakin on porakone.
  Ja vaikka olenkin varmaankin ns. biased sample, niin minusta pienemmät porakoneet ovat usein kätevämpiä kuin suuret rohjot.
  Oh, taisimme eksyä sivuraiteille.

  Penis on vähän kuin Keanu Reeves. Toisinaan hauska, (Bill&Ted), useimmiten kuvottava ja epämääräisen urpo ja sieluton (Matrix) ja parhaimmillaankin epämääräisen kiehtova, mutta silti häiritsee että SE on SE vaikka ei olekaan. (Hämärän Vartija).

  Hyvää yötä, penis myötä.

  huoh.

 6. Mikko Kirjoittaa:

  Luulin että monella miehelläkin on kengät.

Jätä vastaus