Tööt

Jep. Tänään oli vähän tämmönen päivä. Sitä se univelka teettää.

3 kommenttia - “Tööt”

 1. Tuuk42 Kirjoittaa:

  Hihii, söpöpäistä! <3
  Koita nukkuakin välillä 🙂

 2. Möme Kirjoittaa:

  Sinulla on kiinnostava viiva ja kiva oma tyyli. Naurattaa. Välillä on kuin olisi laitettu tehosekoittimeen kaninkarvoja, Tove Janssonin joka kuvan alakulmassa seikkailevia pikkuöttinkäisiä, Miyazakin söpöä limailua, adhd-viboja, oivaltavia näkökulmia arkisiin asioihin ja vielä jokin salainen ainesosa ja saatu uniikki ja viehättävä cocktail. Lukijat vain odottavat täällä kieli pitkällä lisää.

  Schopenhauerille terveisiä täältä toiselta yhtä yrmeältä alfaurokselta. Siitäkin piti tulla leijonanharja, muttei tullutkaan. Sai silti arvokkaan suuren mustan nenän, ja tympääntynyt asenne on kohdallaan.

 3. sus'jolkottelee Kirjoittaa:

  IIIIhana pupulainen ja psykedeeliset väritykset=) Unta palloon, juu;DD

Jätä vastaus