Elämän suuret mysteerit

Anteeksi päivitystauko. Tämä on ollut nurkissa odottelemassa jonkin aikaa, mutta etenkin kuun pari ensimmäistä viikkoa olivat siinä määrin hektisiä, etten oikein ehtinyt tai jaksanut värittää.

Tags: ,

7 kommenttia - “Elämän suuret mysteerit”

 1. Pumpulaatti Kirjoittaa:

  Menevät sinne esim. paskantamaan, meikkaamaan, itkemään, oksentamaan, vaihtamaan vaatteita tai runkkaamaan. Onhan näitä vaihtoehtoja.

 2. pikkulaku Kirjoittaa:

  Mua kans ihmetyttää sama asia, lisäksi mulle ollaan monta kertaa sanottu että olinpas nopea (vessassa kävijä)! No okei, joillakin naisilla voi olla jotenkin vaikeammat vaatteet, ehkäpä? Tai pitää varmistaa että on hyvän näköinen ennenkuin uskaltaa astua ihmisten ilmoille. Ehkäpä joillakin on oikeasti hitaammat suolenliikkeet tms. Tai sitten ne pitkään vessassa istujat onkin salaisia agentteja, jotka karkaa ilmastointikanavan kautta suorittamaan jotain ovelaa sillävälin kun me muut jonotetaan ja varmistetaan alibi. ’Siellä se kökki pöntöllä 20 min. kun me viisi muuta odotettiin kupla otsassa!’ Emmätiä.

 3. Pilvi Kirjoittaa:

  rautatieaseman vessassa törmäsin tyttöön joka suoristi hiuksiaan. Tuli vessasta ulos yli puolen tunnin päästä 😉

 4. Ulpukka Kirjoittaa:

  Joo, ei näitä voi ymmärtää.
  Ihan kuin ei kotona voisi meikata tai laittaa itseään valmiiksi, hezuz.

 5. Aubergine Kirjoittaa:

  olen ymmärtänyt, että naisten vessassa käynti on urbaanilegenda… naiset menevät vessaan vaan ja ainoistaan meikkaamaan ja katsomaan että onko hiukset kunnossa. olen koittanut kysyä omalta emännältä, että mitä te naiset oikeasti teette siellä vessassa…. vastaus on jääny saamatta.

 6. kaisa Kirjoittaa:

  On kyllä käsittämätöntä ruveta varaamaan vessankoppia johonkin ehostamiseen. Jonkun nopsan meikin fiksaamisen, vaikka puureilla 15 sekunnissa vielä ymmärtää. Itsellä on kyllä sellainen vatsaongelma, jonka takia joudun joskus varaamaan vessaa vähän pidemmäksikin ajaksi. Mutta silloinkin pyrin sellaiseen vessaan, jossa olis ees kaksi koppia.

 7. Nena Kirjoittaa:

  Jep, olen miettinyt tuota aivan samaa. Ikuinen mysteeri, ellei tuo yllämainittu agenttijuttu pidä paikkaansa.

Jätä vastaus