Pari strippiä

Strippikokeilua arkipäiväisillä aiheilla. En ole vielä päättänyt, jatkaisinko tämän sarjan kehittelyä.

Tags:

10 kommenttia - “Pari strippiä”

 1. tarmo Kirjoittaa:

  Jatkajatkajatka! Kilttikilttikiltti!

  Nää oli hyviä =)

 2. EsaO Kirjoittaa:

  Ehdottomasti. Ja jokaiseen seuraavaankin strippiin ujutat aina jonkun nojaamaan kämmeneensä. 😛

 3. BL Kirjoittaa:

  Toi kahvimoka ei sentään vedä vertoja sille, kun viime kesänä kesätöissä pomo unohti laittaa pannun paikalleen kun keitti kahvia, ja siinä olivat sitten kaffeet ympäri mualimoo 😀

 4. norpatti Kirjoittaa:

  Joohei loistokamaa! Sä oot niiiiin PRO!

 5. annamy Kirjoittaa:

  Tykkään kovasti <3

 6. Hanna-Reetta Kirjoittaa:

  Tykkään, jatka ihmeessä! Tuo naishahmo on varsinkin hyvän näkönen, sitä lisää 😀

 7. Ninni Kirjoittaa:

  EsaO: Totta – toi kämmeneen nojailu on selvästi mulle joku maneeri. Ehkä teen sitä itse niin usein, että se tarttuu piirustuksiinkin 🙂 Toisaalta myös epäsymmetriset asennot ovat usein jotenkin kiinnostavampia visuaalisesti.

  Kiitos kaikille kommenteista, kiva kun näistä on tykätty, täytynee siis pitää mielessä ja hioa konseptia. Alunperin loin tämän idean aika pikaisesti yhtenä tarjokkaana Nyt-liitteelle niiden hakiessa uusia strippejä (se ei sitten tärpännyt, kuten on jo huomattu). Sen jälkeen juttu on jäänyt vähän ilmaan roikkumaan, enkä ole osannut päättää, hautaisinko kokeilukappaleet arkistoon vai olisiko tuontapaisille arkijutuille ehkä tulevaisuudessa kysyntää jossain muualla jos niiden kehittelyyn uhraisi vähän aikaa.

 8. bert Kirjoittaa:

  Näissä on jotain tosi Villimpi pohjola -maista. Joitain muitakin kotimaisia sarjiksia tulee mieleen, mutta niitä en saa paikallistettua niin hyvin.

 9. Kummari Kirjoittaa:

  Jatka ihmeessä! Tosin toi eka on ihan liikaa mun duunia 😉

 10. Ninni Kirjoittaa:

  Kummari – pahinta/ parasta on ehkä se, että voin hyvin kuvitella sinut huutamaan ääneen ”bingo!” (tai ”hevonpaskaa!”) palaverissa, eikä edes vahingossa. (Jos muuten teet sen joskus, niin tarjoan sulle laatusiiderin ihan siitä riemusta, että saan tapahtumasta eläväisen kuvauksen mafiassa).

Jätä vastaus