Piirtelyä ja uusi perheenjäsen

Ensin taas luonnoskirjapala. Avaruustytsy, jolle en jaksanut piirtää pyssyä.

Sitten se uusi perheenjäsen.

Jouduin jonkin aikaa sitten jättämään lopulliset hyvästit vanhalle rakkaalle espressokoneelleni. Sen kuvassa esiintyvä seuraaja saapui talouteemme muutamia päiviä sitten ja on siitä lähtien ollut ahkerassa käytössä sekä saavuttanut yleisen suosion.

Tags:

2 kommenttia - “Piirtelyä ja uusi perheenjäsen”

  1. Kummari Kirjoittaa:

    Hee! Vilkkuvaloja, vipuja, nippeleitä!
    Ilmiselvä avaruushärpäke!
    (Mulla on samankaltainen…)

  2. Ninni Kirjoittaa:

    Vilkkuvat valot soveltuvat hyvin myös kissojen hämmentämiseen, samoin maidonvaahdottimen kurlutus. Erittäin monipuolinen laite siis 🙂 (Emme ole vielä täysin varmoja, onko Masiina Eemukissan uusi ystävä vaiko uhkaava nemesis).

Jätä vastaus