…ja oliko vielä jotain kysyttävää?

Tags:

14 kommenttia - “…ja oliko vielä jotain kysyttävää?”

 1. Miska Kirjoittaa:

  Heei, mää muistan, kun nää kävit joskus aikoja sitten kommentoimassa meikän sarjakuvablogiin, että ”haa, joku muukin kiinnostunut taidehistoriasta”, nii mää ainaskii voisin toivoa näkeväni jossain hamassa tulevaisuudessa jonkinmoisen taidehistoriaan liittyvän postauksen.

  Teidän päivitysdiili tuntuu toimivan hyvin. Päivityksiä sen kun vaan pukkaa toinen toisiensa perään.

 2. jovain Kirjoittaa:

  Haluaisin kovasti nähdä piirtämäsi lohikäärmeen. 🙂

 3. termostaattori Kirjoittaa:

  Olisiko mahdollista saada ”vaihekuvaa” eli miten kuva syntyy luonnoksesta lopulliseen muotoonsa? Vai onko se liian teknillisesti (skannauksellisesti) haastavaa?

 4. Tuuk42 Kirjoittaa:

  Minä toivoisin oikein kunnon revittelyä kuvakerronnassa, lähinnä tarkoittaen että ”istuu pöydän takana”- ja ”seisoo, viittoen suoraan katsojalle”-kuvakulmien lisäksi olisi sopivissa kohdin leikkimistä perspektiivillä. Että välillä näkyisikin pelkät sieraimet ja välillä kuvakulma olisi kilometrin korkeudesta suoran alas jne.

  Aika monet sarjakuvablogit, omani mukaanlukien sortuvat hyvin usein siihen ja haluaisin vähän ravistuttaa totuttuja kaavoja.

 5. Milla Kirjoittaa:

  Miksi joskus vaan tarvitaan salaisuuksia? 🙂

 6. blubber Kirjoittaa:

  Haluan postauksen aiheesta ”miksi jänis on hieno eläin”

 7. yoe Kirjoittaa:

  Äiti kertoi, että niiden kulmilla ei ole sitykani-ongelmaa kun siellä on niin paljon oikeita jäniksiä ettei kanit uskalla maille. Tää jäi mieleen pyörimään, että minkähänlaista sissirajasotaa siellä käydään, kun kanit yrittää Malminkartanon pelloille mut siel on isojänöt vastassa…

 8. Kuikka Kirjoittaa:

  Kun eksyin ekaa kertaa lukemaan sarjakuviasi, luulin sarjakuva-sinua pojaksi. Ihastuin heti, ja ihastunein tuntein katselin aina uusia päivityksiäsi. Joskus rintakehän seutu sai miettimään, että ymmärsinköhän väärin… Mutta ei. Suuri Sarjakuvaihastukseni jatkui kunnes jossain postauksessa kerroit jotain mikä selkeästi teki sinusta tytön. Sydämeni murtui. Riks. Olit niin cool poikana. Näin jopa päiväunia. Mikä pelotti itseänikin, itseasiassa.

  Postauksen aiheita kun kysyit, niin miten olisi Päiväunien kohde? Sähköjänis, nuoren naisen herkkien tunteiden kohteen ruumiillistuma? Tai ikuinen suosikkini: Supersankari. (Piirtäjä Wolverinena, Batmanina, Teräsmiehenä tai muuna mielenkiintoisena.)

  Kiitos, ja anteeksi että luulin sinua pitkään pojaksi.

 9. Timppa Kirjoittaa:

  Kannatan termostaattorin ja jovainin ideoita.

  Kuikan kanssa samaa mieltä tuosta poikamaisuudesta. Ensimmäisestä lukemastani sarjiksesta olisi saanut kuvan pojasta. Mutta noita vanhempia postauksia katsomalla selvisi todellisuus. Oot ihan kiva kyl molempina. 🙂

 10. Shananium Kirjoittaa:

  Ehdottomasti kahvista!

 11. Möme Kirjoittaa:

  Postaus aiheesta ”miksi haukotteleva jänis on eräs maailman ylevimmistä näyistä”.

 12. ninni Kirjoittaa:

  Hyviä aiheita, kiitos kaikille. Ainakin jonkinlainen jänisentry on jo suunnitteilla. Ja kiva kun ”vaihekuvakin” kiinnostaa – yritän joskus sopivasti skannerin ääressä työskennellessäni muistaa tuon.

  Kuikka: Ei haittaa yhtään, että luulit pojaksi – vaikka olenkin biologiselta sukupuoleltani nainen, identiteettini on melko androgyyninen ja olen usein aika poikatyttömäinen. Joku kaverinikin joskus kyseli puoliksi piloillaan, miksi piirrän itseni pojaksi… (vaikka ei se kyllä tarkoituksellista ole). Toivottavasti sydän ei mennyt liian pahasti rikki 😉

 13. Sus' jolkottelee Kirjoittaa:

  Sudet kelpaa tännepäin aina=) ja jänekset, S:lle oma pitkä postaus, pliis.

 14. Pihlajatar Kirjoittaa:

  Heips. En tiijä, menikö tämä jo umpeen, mutta tuli semmoinen kunnianhimoinen idea mieleen, että jos mä kirjoittaisin sulle pornokässärin (tyyliin, jotain missä on lohikäärmeitä ja prinsessoja ja ehkä lonkeroita) niin piirtäisitkö sää sen? 😉 Olis mahtavuutta. Se olis kyllä sitten ehkä vähän panokeskeinen juttu kyllä, kun et sä varmaan mitään kauheen pitkää stooria ehtisi piirtää.

  Muutenkin tilaan lohikäärmeitä. Jos itse osaisin piirtää, piirtäisin nyt paljon lohikäärmeitä.

Jätä vastaus