Päivän luontodokumentti

Termostaattori tiedusteli aiemmin ”olisiko mahdollista saada ’vaihekuvaa’ eli miten kuva syntyy luonnoksesta lopulliseen muotoonsa?” Oiskohan tää nyt sitten siitä aiheesta… 😀 (Ehkä siitä voisi joskus tehdä jonkun aavistuksenomaisesti realistisemmankin entryn joskus).

Ensi viikolla kurkistamme mainostoimistoon ja näemme kuinka ideoita tuotetaan ja jalostetaan teollisessa mittakaavassa liukuhihnatyönä. Ohjelma sisältää järkyttävää kuvamateriaalia, eikä sitä suositella herkimmille katsojille.

Tags: ,

6 kommenttia - “Päivän luontodokumentti”

 1. Kummari Kirjoittaa:

  Auts 🙂

 2. Tuuk42 Kirjoittaa:

  Vitun Dave McKean.

 3. termostaattori Kirjoittaa:

  😀
  Juurikin mitä kaipasin ja toivoin 🙂 Kiitos 🙂

 4. annamy Kirjoittaa:

  Parhautta!! Mahtavaa!

 5. Antti Kirjoittaa:

  Tästä tulee niiin hyvälle tuulelle!!

 6. ninamutik Kirjoittaa:

  Tää on aivan mahtava! Nauroin vedet silmissä!

Jätä vastaus