Kissakooste

Kämppiksen kissojen havainnointia.

Tags: ,

10 kommenttia - “Kissakooste”

 1. Julle Kirjoittaa:

  Voi kun söpösiä, noi uteliaat kissanpyllyt on ihan mun suosikit. Kai sä sit piirrät meidän dynamic duon seuraavaks?

 2. Epa Kirjoittaa:

  Hienoja piirroksia, joissa olet kyllä tavoittanut kissuuden syvimmän olemuksen (näin ihmisen näkökulmasta, mehän olemme toki kissojen maailmassa ihan öö.. omassa kategoriassamme).

 3. ninamutik Kirjoittaa:

  Hihii! Hyvin kissamaisia kissoja! 🙂 Toi kissanperse ruokaillessa on mun suosikki. Niillä tuntuu olevan joku kuvitelma siitä, että ihmisetkin tahtois nuuskia niiden anuksista, että mimmonen päivä on tänään kuten lajitoverit tekee.

 4. Ile Kirjoittaa:

  Näitä kirjallinen ja kaikki kissakahelit ostaa hyllyt tyhjiksi. Mäkin luultavasti ostaisin, vaikken juuri kissoihin ole spesialisoitunutkaan…:)
  Tulee hämärästi Kari Suomalaisen kissakuvat mieleen.

 5. Heidi Kirjoittaa:

  Omalla Aki-kissallani on samoja piirteitä kuin Artturilla, tosin pylly ängetään naaman eteen aamuherätysten yhteydessä. Erikoisin asia, jota poitsu haluaa maistella on keittiösakset. 🙂

 6. Heidi Kirjoittaa:

  Ja vielä tuota ”plät” kohtaa kommentoiden; ehkä kissat sillä tavoin kertovat tekeillä olevan työn laadusta. Aki harrastaa sitä nimittäin aika usein. Hurja makutuomari. 😀

 7. ninni Kirjoittaa:

  Ile: Aika pelottava ajatus… Taloudellista menestystä hassuilla kissakirjoilla. Hmm-mm…

 8. Ile Kirjoittaa:

  Tiesitkös ettei esim. Jim Davisillä(Garfield/Karvinen) ole ollut kissaa sitten lapsuuden. Taisi olla allergia tai jotain. Olisi kiva lukea ja katsella kuvia oikeista kissoista elävässä elämässä. Koska yhden häijyläisen omistajana(on myös kaksi koiraa)tiedän että hupia riittää, tosin osa on omistajan puolelta hieman masokistista laatua.

 9. Leea Kirjoittaa:

  Osuvia.

  Kavereitten kissat on jokseenkin tuollaisia.

 10. Vilke Kirjoittaa:

  Tää on paras! <3 Usein pylly jätetään piirtämättä, ihanaa vaihtelua :).

Jätä vastaus