Tee työtäs laulellen…

Päivittäminen on päässyt vähän unohtumaan, vaikka materiaaliakin olisi kertynyt varastoon kun vain jaksaisi/ muistaisi/ viitsisi skannata.
Syy harventuneelle päivittämiselle on suurinpiirtein tämä:

Tosin nyt sujuu jo paljon paremmin, etenkin kun Tuuk42 suvaitsi pistäytyä viime viikolla Helsingissä ja potki minut käyntiin.

Ai mitä tekemäänkö? No, työstämään vihdoin viimein aktiivisesti opinnäytetyötäni, so. runomuotoisen lastenkirjan ”Kummallinen konna” kuvitusta. Tuukan lisäksi motivaationi apuna on ollut sekin, että minun pitäisi sunnuntaina olla Helsingin kirjamessuilla lätisemässä ko. teoksen kuvittamisesta yhdessä suomentajan kanssa ja jotenkin ajattelin, että vähän kuvitustakin olisi silloin hyvä olla kasassa. Työ, opiskelu ja erilaiset näiden kahden yhdistelmät (kuten tuo em. kirjaprojekti) saattavat siis taas verottaa päivitystahtia. Yritän kuitenkin muistaa lätkäistä tännekin jotakin kerran pari viikossa.

Tässä ensi hätään kämppis metsästämässä suurriistaa:

Tags: , ,

3 kommenttia - “Tee työtäs laulellen…”

 1. bL Kirjoittaa:

  Meillä on jännästi jäänyt tuo banaanikärpäskanta pieneksi tänä syksynä. o,o
  Ennen niitä on täälläkin imuroitu litrakaupalla, mutta nyt ei ole ollut kuin yksittäisiä seikkailijoita, mistä lienee johtuva. :O

 2. Josefina Kirjoittaa:

  Minäpäs kerron vinkin, jolla päästiin meidän kärpäsistä eroon vajaassa kahdessa päivässä!
  Laita lasiin vettä, loraus omenaviinietikkaa, pari tippaa fairya ja simsalabim, toimii kuin ajatus! Jokin muukin viinietikka käy mutten nyt muista mitä kaikkea niitä olikaan. Itseltä löytyi tuota omenaversiota ja se oli ainakin just hyvä.

 3. termostaattori Kirjoittaa:

  Minäkin ihmettelen mistä noita (/&%¤#:n banaanikärpäsiä taas tulee kun asunnon ainoa vihannes on yllekirjoittanut.

Jätä vastaus