Kaikki mitä olette aina halunneet tietää Sähköjäniksestä mutta ette ole kehdanneet kysyä.

Jos teitä siis ovat sitkeästi vaivanneet esimerkiksi sellaiset päivänpolttavat kysymykset kuin ”Mikä on lempiruokasi?”, ”Tykkäätkö enemmän Barbieista vai My Little Ponyista?” tai ”Mikset tee jotain hyödyllistä vapaa-ajallasi sen sijaan että piirrät pöhköä blogia?”, niin nyt on hyvä aika tiedustella asiaa.

17 kommenttia - “Kaikki mitä olette aina halunneet tietää Sähköjäniksestä mutta ette ole kehdanneet kysyä.”

 1. Tea Kirjoittaa:

  Ööm ööm kerro sun tatskasta(tatskoista..?)! miksimilloinmissä? Kuinka monta luonnoskirjaa sulla on kaiken kaikkiaan? öömm… en keksi muuta tähän nyt!

 2. Utelias Kirjoittaa:

  hmm. Lempikirjasi, luetko paljon? Minkä ikäisenä olet alkanut piirtämään (yms.) ihan vakavissasi? Toivotko joskus että olisit valinnut jonkun muun alan? Niiin ja mikä on ammattisi (siis mitä kouluja olet käynyt ja mitä teet nykyään). On aina päivän piristys kun olet päivttänyt blogiasi 😉

 3. Pulmu Kirjoittaa:

  Miksi juuri jänikset? Entä missä säilytät vanhoja luonnoskirjoja?

 4. annamy Kirjoittaa:

  ^ Tietenkin puput.

  Mustanaamio vai Tarzan?
  Uskotko joidenkin muiden kuin pupujen suunnittelevan kamaluuksia? Itse olen varma että pingviinit vain esittävät.
  Koetko Modesty Blaise- sarjakuvat nautinnollisiksi?
  Voimakkain maisema(/kohtaus) minkä olet lukenut kirjoista?
  Minkäväriset lamput olisi kiva olla esim. keittiössä?

 5. Sus jolkottelee Kirjoittaa:

  3 suosikko-orkesteria, musamaku yleensä?

 6. Sanni Käheä Kirjoittaa:

  Niin kuin ylempänä jo mainittiinkin, kirjamaku kiinnostaa aina. Suosikkipaikkasi koko maailmassa? Ja jokin mielenkiintoinen lapsuusmuisto (Pikku-Ninni pahoilla teillä tms.)?

 7. Ile Kirjoittaa:

  Haluaisin nähdä enemmän kuvia ja näytteitä tulevista ja menneistä projekteista, tekniikkajuttuja tosimielellä(myös epäonnistumisia, jos kantti riittää). Ja mietteitä siitä ”mangum opuksesta”, josta kaikki luovat ihmiset haaveilevat. Myös juttua esikuvista ja muista taidevaikuttajista olisi kiva lukea.
  Mitäs menit kysymään! 😉

 8. Möme Kirjoittaa:

  Jänikset kautta aikojen!

  … ai niin, pitikö siis olla muuta kuin jäniksiä? No, koska omistajat muistuttavat aina lemmikkejään, mitä yhteistä teillä on herra S:n kanssa?
  Entäpä missä tilanteissa tunnet olevasi aivan eri aaltopituudella muiden ihmisten kanssa? Entä mikä on kummallisin kommellus, mitä sinulle on sattunut?

 9. ConText Kirjoittaa:

  Ai jaaha, täällä olikin joku craptcha tai semmoinen, ja ne kysymykset katosivat olemattomiin. No, kokeillaan nyt vielä toisen ja viimeisen kerran. Eli tässä on niitä ConTextin haastattelukysymyksiä, joita ei conissa 2009 ehditty käyttää ja conissa 2010 taiteilijoita ei edes näkynyt yhtään missään niin ei voinut kysellä.

  * Ketkä ovat suosikkitaitelijasi – kuka noin yleensä ja kuka fantasia- tai scifi-taiteilija?
  * Onko se totta, että piirtäjän täytyy ensin piirtää pois ne 10 000 huonoa piirrosta, jotka jokaisella on?
  * Ovatko taiteilijat boheemeja? Eli huusholli sekaisin, myöhästyvät joka paikasta, elävät siveettömästi ja nautinnonhaluisesti ja kuolevat jossain murjussa rutiköyhinä tuberkuloosiin?
  * Osaavatko länsimaalaiset piirtää mangaa?
  * Miksi naiset menevät niin usein yhdessä vessaan?

 10. K. Herja Kirjoittaa:

  Toivon paljastuksia salaisista paheista, erityisesti liittyen kirjoihin, musiikkiin, elokuviin ja sarjoihin! Esitän oman veikkaukseni: et koskaan päässyt yli 90-luvun musiikillisista taidepläjäyksistä ja kuuntelet niitä nykyään salaa… KASETTISOITTIMESTA.

  Lisäksi luottoreseptisi piirrettynä olis hieno, ihmiset ei piirrä tarpeeksi kuvia sipulin pilkkomisesta.

 11. H Kirjoittaa:

  Tykkäätkö juustosta?

 12. jovain Kirjoittaa:

  Mistä muista eläimistä tykkäät kuin pupuista? Mikä on inhottavin kotihomma? Kysymykset keksi Katja (joka tykkää kovasti synttärilahjastaan).

 13. wow gold Kirjoittaa:

  wow gold

  My friend obtained a single to be a wow gold reward. Terrific!!…

 14. moncler femme Kirjoittaa:

  moncler femme

  Limited hunting of Canada geese is permitted on parts of new york during parts of December, January and feb, As well as September and the time around thanksgiving holiday, in line with the New York State Department of Environmental Conservation.

 15. Barbour London Kirjoittaa:

  Barbour London

  This was the second high profile incident lately involving the shooting of a migratory bird with an arrow on Long Island.

 16. Womens Barbour Jackets Outlet Kirjoittaa:

  Womens Barbour Jackets Outlet

  Canada Goose Is Found Shot With Arrow On new york CBS New York

 17. moncler homme Kirjoittaa:

  moncler homme

  A white domestic duck was found shot along with the neck with an arrow in Hauppauge near mid October. The arrow punctured the duck’s esophagus, But the bird was expected to survive.

Jätä vastaus