Maailma on kylmä paikka.

Vilukissaominaisuuteni asettaa sängystä nousemiselle uusia haasteita talvisin.

Onneksi toisinaan tarjoutuu lämmittelymahdollisuus…

Tags: , , ,

5 kommenttia - “Maailma on kylmä paikka.”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  Villasukat, anyone?

 2. Antti Kirjoittaa:

  Joskus aamulla ennen heräämistä näen unta, että heräsin ennen kellon soittoa pirteänä ja päätän makoilla hetken sängyssä ennen nousemista. Kun sitten kello oikeasti herättä, niin huomaan olevani todella väsynyt ja silmät ristissä, enkä tahdo päästä millään jalkeille.

 3. Grade Kirjoittaa:

  Koska itsekin inhoan sekä kylmää, että aikaisin heräämistä, olen jo kauan sitten kehittänyt seuraavan keinon aamujen tehostamiseksi. Laitan illalla nukkumaan mennessä seuraavan päivän päällysvaatteet käden ulottuville sängyn viereen. Aamulla herättyä kiskon ne peiton alle ja lojun niiden päällä. Näin voin maata sängyssä vielä useita minuutteja kunnes vaatteet ovat lämminneet tarpeeksi, jotta ne voi pukea päälle peiton alla. Peiton täytyy tietysti olla tarpeeksi leveä, jotta sen alla pukeutuminen onnistuu.

 4. Kuhis Kirjoittaa:

  Itse lämmitän aamulla hiustenkuivaajalla sekä sukkani, että housuni… Mukavempi sujahtaa tositosi lämpöisiin kuteisiin. (Ja onneksi on kiinteä sähkölasku!)

 5. hdcanis Kirjoittaa:

  Hölmöhän se joka uskoo kaiken mitä miehet kesällä sanovat.

  Espanjassa asuessa tuli huomattua kuinka hieno asia tohvelit on, kun niiden talojen eristys oli kauniisti sanottuna ihan paska, ja kivilattiat ei mitenkään auta asiaa…

Jätä vastaus