Lisää kissoja

Tags:

6 kommenttia - “Lisää kissoja”

 1. termostaattori Kirjoittaa:

  Uskon itsekin tuohon lintujen kiusaamisteoriaan. Omaa kissaani ne ainakin ärsyttivät tahallaan lentämällä matalalla ja välillä ihan kävivät kimppuun nokkimalla (!) O_o
  Eli turha alkaa minulle mistään ”heikompi osapuoli”-jutusta.

 2. Anni Kirjoittaa:

  Toi Artturi vaikuttaa aikalailla mun kissan Ollin tyyliseltä (etenkin mahapussi ja isot luut). Saiskos kysyy kuinka paljon Artturi suunnilleen painaa?

 3. henrik Kirjoittaa:

  Käkätys syntyy siitä kun kissa harjoittelee ”tappopuraisuaan” katsellessaan saalista johon ei pääse käsiksi. Se ei siis tule kurkusta vaan syntyy kun hampaat kalahtavat vastakkain. Ties vaikka kävisi kipeää pidemmän päälle.

  Kissat ovat loistavia otuksia.

 4. Shinea Kirjoittaa:

  Mun Päpällä on kans tommonen massupussi 😀 ei se lihava ole, sillä vaan on roikkonahkaa mahan alla. Eläinlääkräi kehu et pojalla on komeet lihakset ku sai pitää boltsinsa niin kauan 😀 käkätyskin on tuttu juttu. Tääl noi tiivistetiikerit vaan pitää mokomaa ääntä jahdatessaan kärpäsä… linnutki kiinnostaa mut ne ei ole tajunneet tulla lepattelemaan toho ikkunan toisel puolelle.

 5. Epa Kirjoittaa:

  Voi kiitos tästä ihanasta merkinnästä :* Mun lemppari oli toi mäy-mäy – sekä ilme & ääni on kuin meidän perheestämme. Tietysti tunnistan myös kissaraukan, joka ei ole saanut kunnon palvelusväkeä. Edesmennyt herra D. alkoi kynsiä mm. pattereiden termostaatteja (!?), kun palvelua ei alkanut kuulua. Kai hän soittokelloa haki? Ja mitä lattialla nukkumiseen tulee, niin olen kehittänyt tälle perustelun (ei suositella filosofiaa tai logiikkaa lukeneiden ihmisten hämäämiseen). Aina voi sanoa huuli lurpallaan: \Voivoi kun kissoja kohdellaan maailmassa niin huonosti, niin meillä yritetään vähän korvata tätä. Ihan juu sen takia ei voi esimerkiksi häätää kisua pois nojatuolista, vaikka siihen itse haluaisi. Pieni hinta on siitä, mitä ihmiskunta on tehnyt kissoille. Voitteko istua lattialla, pliis.\ Ja anova katse päälle, kyllä vieras tajuaa, mistä on kyse 😉

 6. sus' jolkottelee Kirjoittaa:

  Kämppiksen Aino jonka huolto- jamajoitusmestarina olen ollut paljon kun kämppis löysi rakkaan, harrastaa samanlaisia elvistelyjä=) tosin käkätys on enemmänkin naknak! Näin talvella kun ei juokse ulkona niin öiset sieppailyt ympäriämpäri on ylen huvittavia. Minä kun olen koiramaisempi niin olen joutessani opettanut Ainon pummaamaan osansa jokaisesta eväästä, niin kuin siis koirat tuijottaa: missä on mun osa? huvittavaa opettaa kissalle hieman koiramaisia tapoja, kämppis yllättyy joku kaunis päivä.

  Ainon suosikkinau’unnat: Silitä, älä selitä!!

Jätä vastaus