Hyvää ystävänpäivää

Olkaa ystävällisiä toisillenne – yrittäkää edes 🙂

4 kommenttia - “Hyvää ystävänpäivää”

 1. Pekka Kirjoittaa:

  Onpa taas mainio kuva! Kiitos siitäkin.

 2. Elmeri Kirjoittaa:

  OOooh niin nätti! Mulle tulee olo et tahtoisin olla ton sydämmen sisällä, noiden ihmisten keskellä <3

  sä joskus kysyit ideoita, et mistä ihmiset haluais sun bloggailevan. Sanot että luet paljon, mut harvoin puhut kirjoista joita luet… Tahtoisin kuulla sun mielipiteitä lukemistasi kirjoista/ lempikirjoja/arvosteluja/suosituksia…

 3. ansku Kirjoittaa:

  ihana kuva <3 miten kauan ton tekemiseen oikeen meni? 🙂

 4. ninni Kirjoittaa:

  Kiitos 🙂 Muutama tunti varmaan yhteensä värityksineen. Olisin oikeastaan halunnut tehdä vähän huolellisemmin mutta kun toisinaan pitää panostaa myös sen tapaisiin asioihin kuten kunnon yöunet, työ tai opiskelu. On esitetty, että tästä saisi hyviä postikortteja, joten ehkä kokeilen joskus tehdä vähän huolitellumman uusintaversion.

Jätä vastaus