Ekosähköjänis vihertää.

Tags: , ,

9 kommenttia - “Ekosähköjänis vihertää.”

 1. jovain Kirjoittaa:

  Vegaanisia muffinseja! Tuutko joskus meille opettamaan miten niitä tehdään?

 2. pupu Kirjoittaa:

  Minäkin olin guru, vaikka syön lähes päivittäin lihaa, lennän vähintään kaksi kertaa vuodessa ja olen viihde-elektroniikan suurkuluttaja – en siis todellakaan mikään luonnon säästäjä. Että kannattaa vaan luottaa siihen, miltä itsestä tuntuu. 😀

 3. Timppa Kirjoittaa:

  On törkiää muuten esitellä erittäin maukkaita sapuskoja kertomatta samalla niiden reseptiä! >.<

 4. Möme Kirjoittaa:

  Muffinssiohje kehiin pupu S:n kertomana!

 5. Pulmu Kirjoittaa:

  Ooh.. Keisari Luomu olutta nauttimalla voisi parantaa omaa hiilijalan jälkeä.. <3

 6. sus' jolkottelee Kirjoittaa:

  Tuulisähköjänis;DDD

  Laitilan Kukkoa pöytään, kiitos! Maistuukin joltain verrattuna keskivertokeppanaan!!

 7. hdcanis Kirjoittaa:

  …muttakun ne kaikki juomakelpoiset oluet tulee Keski-Euroopasta…
  Mäkin tein ton testin joskus ja olin guru, kerrostaloasuja joka ei liikoja matkaile on lähtökohtaisesti vahvoilla.

 8. peterick Kirjoittaa:

  Pakko myöntää, että nuo yli-innokkaat saarnajat saattavat joskus ottaa vähän aivoon 🙂 Vaikka ite en syö muuta lihaa kuin kalaa niin en koe oikeudeksi tuomita muiden lihansyöntiä koska itse tupakoin, mikä on yksi turhimmista tavoista tuhota luontoa.

 9. ninni Kirjoittaa:

  peterick: Aivan. Osa pointtiani tässä olikin nimenomaan, että jos toivoo oikeasti uusien ihmisten innostuvan jostain itselle tärkeästä asiasta, oli se sitten kasvissyönti tai jokin muu, niin aggressiivinen syyllistäminen ei ole ihan voittoisin strategia. Itseäni mietityttääkin se, miten voi herättää positiivista kiinnostusta johonkin asiaan sellaisissa ihmisissä, jotka eivät ennestään ole sille lämmenneet. Valmiille käännynnäisillehän on turha saarnata 🙂

Jätä vastaus