Talven riemut

Tämä on piirretty jonkin aikaa takaperin pahimpien pakkasten aikaan.

Tags: ,

3 kommenttia - “Talven riemut”

  1. sus' jolkottelee Kirjoittaa:

    Talvi on ihmisen parasta aikaa, paitsi et syksy, mut kuitennii!! Kylmästä selviää pukemalla mut kun on kuuma ni mitäs revit pois, nahan? Shopenhauer tietää, kysypä….. mut nää jänikset on mun päivän saletit piristykset, jatkathan päivityksiä vaiks veto loppuukin?? pliis? SJ-rules! IHQ! ja muuta pissiskamaa..

  2. Yoa Kirjoittaa:

    Kesällä voi hypätä pakastimeen jos tulloo liian kuuma. Talvi on kamalinta aikaa ikinä, joudut herään tunnin aikasemmin, että kerkkeet pukeen kaikki tuhannet vaatteet ja silti on kylymä!

  3. Tea Kirjoittaa:

    Mä oon ehkä menettänyt viimeiset talvi-ihmisen rippeet täällä Barcelonassa. Ekat lähti Orivedellä, sitten lähti vähän Lahdessa ja ripaus Helsingissä. Ai että teki nannaa jo tammikussa heittää täällä ohut neuletakki niskaan ja mennä ulos vain olemisen ilosta.

Jätä vastaus