Kiehahdus

Pari kommenttia aiempaan Oma valinta -postaukseen yhdistettynä joihinkin reaalimaailmassa kohdattuihin näkemyksiin ovat aiheuttaneet lievää pänniintymistä. Pahoittelen avautumista, palaamme miellyttävämpiin aiheisiin lähitulevaisuudessa.

Oikeasti en aio lopettaa blogaamista, koska omaan kieroutuneeseen ajattelutapaani kuuluu edelleen se, että mielestäni on mukavaa tehdä toisille ihmisille (ilmaiseksi) sellaisia asioita, joista he ilahtuvat. Toistaiseksi olen päätellyt, että tämä blogi olisi monien mielestä yksi tällainen asia. (Jos alkaa vaikuttaa siltä, että näin ei ole, niin harkitaan asiaa uudestaan).

Tags: ,

19 kommenttia - “Kiehahdus”

 1. Marjukka Kirjoittaa:

  No minä tulen tästä iloiseksi. Rahaa ei ole antaa, mutta jos poikkeet meillä päin ni saat hyvää kahvia ja suppilovahveroita. Ja ääliöille jääpuikkoa pyllyyn.

 2. Kuikka Kirjoittaa:

  Minä ilmoittaudun blogistasi nauttijaksi. Blogisi päivitys piristää päivääni (hurraa vuodenvaihteen piirrosvedollenne, saan nauttia piirtojäljestäsi usein!), saa nauramaan ääneen työpaikallani Vakavassa Ja Arvokkaassa Tutkimuslaitoksessa (Puree korvaa -postaus), vaikuttaa ja antaa näkökulmia sekä Osuu Naulan Kantaan (Kissan häntä puurossa -postaus).

  Oikein hienosti siis yhdeltä blogilta!

  Tämä kommentti on lähetetty vahvistamaan päätelmääsi, että toiset ihmiset ilahtuvat blogistasi.

  Seuraavaksi onkin vuorossa GPS-paikantamisesta kirjoittaminen diplomityöhöni… huisia.

 3. annamy Kirjoittaa:

  Olen myös onnellinen ja iloinen, ensin joulukalenterista ja sitten piirrosvedosta!!

  Täällä on aina mielenkiintoisia oivalluksia ja mun aivoihin kolahtavia ajatuksia. Olen jopa hiljaa mielessäni suunnitellut sun stalkkausta ihan livenäkin (kaljaa) mutta toistaiseksi olen ollut liian peloissani =D

 4. aliena Kirjoittaa:

  Loistavaa jatka vaan me nautimme..

 5. Elmeri Kirjoittaa:

  mun veli aina hokee, et ei kannata ärsyyntyä tyhmistä ihmisistä, oothan kyllin älykäs ajattelemaan että se on erittäin ovelaa satiiria

 6. Pulmu Kirjoittaa:

  Minä piirrän vain omaksi iloksi. Siis todella itsekkäistä lähtökohdista. Joskus tietysti harmittaa että vaikka väkeä käy kuvia katsomassa niin äärimmäisen harva(yksittäisiä ystäviä lukuunottamatta) ei jätä minkäänlaisia kommentteja. Toisinaan se masentaa vielä enemmän kuin negatiivinen palaute 😛

  Sen sijaan täällä käyn aina kun ehdin ja välillä jopa lukemassa vanhempia postauksia ihan vain silkasta ilosta.

 7. Timppa Kirjoittaa:

  Napa ..mmm.. Tämä blogi tosiaan kaipaa enemmän napaasi! Yleisö vaatii ehdottomasti lisää napaa!

 8. Horatio Alger Kirjoittaa:

  No… Se oli hyvin haastavasti muotoiltu postaus… Ja tuntui että vastapuolen pointti kaipasi lisävaloa… Ja sit se yks luuli että amis ei ole ilmainen vaikka se oli… Ja ihmiset tosiaan OVAT erilaisia… Ja… Ja… Hm, anteeksi. Seuraavaksi aion syntyä toimivien aivojen kanssa.

 9. termostaattori Kirjoittaa:

  Minäkin tykkään tästä blogista aivan kauhiasti ja jos se lakkaisi olemasta, en oikein usko että kykenisin enää samanlaiseen hiilipohjaiseen elämään kuin ennen.
  Ja kaikella kunnioituksella aiemmin mainittuun blogi-kommentointiin, siinä oli vähän tämän kaikuja: http://www.phespirit.info/montypython/four_yorkshiremen.htm

  Lisäksi nyt ymmärrän miksi joissain kulttuureissa on älyllistetty tämä höpötys uudelleensyntymis-höpinäksi: selkeyttää paljon asioita ja vähentää turhia keskusteluja juoma-automaatin luona.
  Esimerkiksi omaa nykyistä elämääni mietittäessä olin varmaan edellisessä reinkarnaatiossa osin todella paha, mutta sitten myöskin osin tosi hyvä.

  Uskon siis olleeni Xena, soturiprinsessa.

 10. ii Kirjoittaa:

  Juu, iloisiksi tullaan, ei saa lopettaa!

 11. Juures Kirjoittaa:

  Jatka ihmeessä blogia, se piristää päivää suuresti 🙂 Silti älä tee sitä oman hyvinvointisi kustannuksella! Jos asiassa oikeasti on sellainen vastakkainasettelu, että JOKO piirrät ilmaista blogia TAI käyt töissä ja saat leipää pöytään nyt + eläkkeellä, niin olisi todella kohtuutonta lukijoilta pyytää ilmaista huvia.

 12. Lasse Kirjoittaa:

  Aina pitää jatkaa sitä mitä haluaa tehdä. Vaikka ihan kiusallaan!

 13. teemuki Kirjoittaa:

  Sie ossaat piirtää hallitusti ja matsku on nautittavaa. Tosin sarjakuvallisena elementtinä käytät tekstiä liikaa suhteessa kuviin. Monesti jääkin lukematta päivityksesi sen vuoksi.

 14. ninni Kirjoittaa:

  Kiitoksia jälleen ahkerasta kommentoinnista ihan yleisesti.
  Teemuki: tuo tekstin suhde kuvaan on aika ongelmallinen juttu – pyrin pitämään tekstimäärät siedettävinä, mutta kuten tämänkin pänniintymisen taustalla olleesta entrystä ja sen kommenttiosiosta huomaa, tulee virhetulkintoja yleensä sitä enemmän, mitä enemmän aihetta tiivistää ja karrikoi.

 15. termostaattori Kirjoittaa:

  Luksusta! Me muut jouduimme lukemaan englanniksi SUBNORMALITY-nettisarjakuvaa, jonka mainoslause on ”comix with too many words since 2007” osoitteessa http://www.viruscomix.com/subnormality.html samalla kun selkäämme ruoskitaan suolahapossa liuotetuilla salmiakkiköynnöksillä ja koirat nylkyttivät polvea vasten.

  Mutta yritäpä kertoa tuosta nykyajan sarjakuvablogien lukijoile, ja eivät ne usko.

 16. Pekka Kirjoittaa:

  Älä ihmeessä lopeta! Sinulla on paljon ystäviä, joiden päivä paranee tai pelastuu blogisi ansiosta.

 17. Möme Kirjoittaa:

  Esitän eriävän mielipiteen tekstin määrästä. Sitä voisi olla jopa enemmän! Runsaan tekstin ja kuvan yhdistäminen on myös oma traditionsa, ei pidä yrittää rajata tätä tyyliä muottiin, johon se ei mahdu.

  Lisää napaa vaatii tämäkin yleisö! ETENKIN HERRA S:N NAPAA! Se on nimittäin eräs olemassaolomme peruskysymyksiä: onko mahdollista löytää kanin napa? 😀

 18. Pikseli Kirjoittaa:

  Blogisi on loistava ja ajatuksia herättävä. Allekirjoittanut leikkii muutenkin hyvää ihmistä ja silloin tällöin nostaa roskan maasta, mutta merkintäsi ihmisen itsekkyydestä, pienistä teoista ja ympäristöähuomioivista valinnoista sai tämän nostelemaan bussipysäkillä lasinsirpaleita maasta ja laittamaan ne roskikseen. Sekä antamaan metrossa mummelille paikan. Kyllä ne omat jalat ja pää toimivat joskus, mutta yleensä paremmin muiden esimerkillisyyksien takia.

  ps. piirrät todella ihanasti ja värityksesi on kaunista 🙂

 19. Jii Kirjoittaa:

  Minäkin haluan kiittää hienosta ajatuksia herättävästä ja hieno piirrosjälkeä tarjoavasta blogista! Ja omaan makuuni aivan sopivasti tekstiä ja kuvaa.

Jätä vastaus