Yleisön pyynnöstä

Tags: , , ,

9 kommenttia - “Yleisön pyynnöstä”

 1. E Kirjoittaa:

  Lisää porkkanaa Köpikselle, tuolle jäniseläinten Gordon Ramsaylle! Köpis on kyllä ziljoona kertaa söpömpi kuin G.R. Ja parempi kokki ihan varmasti! Tuon disclaimer-ilmeen voisi kyllä liittää jokaisen mailinsa yms. tekstinsä loppuun kera jonkun köpismäisen fraasin: ”Jos teette kuten kirjoitan, ja homma menee papanoiksi, oma on vikanne.”.. Loistavaa jälkeä myös emännältä! PS. Näitä pitää kokeilla.

 2. Möme Kirjoittaa:

  <3! t. nimim. Jo tarpeeksi läski 😀

 3. ninni Kirjoittaa:

  Kiva jos reseptille tulee käyttöä – olisi myös hauska kuulla, miten leivonnaiset onnistuivat, jos päädytte kokeilemaan 🙂

 4. annamy Kirjoittaa:

  <3 ihana!!

 5. ZebeZuzi Kirjoittaa:

  Pakko kokeilla noita joku päivä ihan vaan sen takia, että ohje oli todella mahtavasti esitelty! Ainii jatka ihan samalla linjalla ku olet kokoajan tehnytkin. Noi mielipiteitäsi sisältävät merkinnät, jotka aiheuttavat aina keskustelua ja joissakin närää enemmän tai vähemmän ovat minusta erittäin hyviä, en aina itse ole samaa mieltä mutta löydän niistä aina huumoria ainakin. Kiitos sinulle monen päivän pelastamisesta! =)

 6. Ninjanoora Kirjoittaa:

  Ainut oikea tapa tehdä leivoksia ja ynnämuita on mitata silmämääräisesti! : D

 7. Leea Kirjoittaa:

  Pupun ohjeilla tulee varmasti parasta.

 8. -Maikki- Kirjoittaa:

  Om Nom! Oli pakko kokeilla ja hyviä tuli! ;D Pupulle kiitos ohjeesta! :]

 9. Gen Kirjoittaa:

  ”Jos teette näitä ja tulee pahoja, emme ota vastuuta” repäsee aina ja joka kerta. Jatkakaa.

Jätä vastaus