Kevään merkit

Tags:

4 kommenttia - “Kevään merkit”

 1. kAATOSade Kirjoittaa:

  Hui että onpas mukavan laadukkaannäköisiä kuvatuksia tänään, mutta silti oon kyl samoilla linjoilla Tuukan kanssa. Ei se pöytälaatikko töitä arvosta. Hyvää kevättä!

 2. Ile Kirjoittaa:

  Kahden koiran, ranskiksen ja isohkon seropin, omistajana olen opetellut korjaamaan pussilla jätökset ja kiikuttamaan ne roskikseen. Se mikä mua ihmetyttää näissä kevään merkeissä on se että jotkut polot luulevat näiden sköntsien maatuvan ja katoavan, kun niiden päälle potkii vähän lunta?!! Kurkkaisivat omaan pakastimeensa ja tarkistaisivat, onko se kastikkeen jämä kenties kadonnut! Lumihan säilöö mitä mainioimmin kaiken tuollaisen, ja sitten kevät ”vapauttaa” sen ja se on kuin juuri leivottu.

 3. Pekka Kirjoittaa:

  Kevät on muutenkin uskomattoman törkyistä aikaa.

 4. Sarianna Kirjoittaa:

  Ile: ison koiran omistajana ihmettelen ihan samaa. Etenkin kun koiran kanssa tehdään useimmiten samat vakiolenkit kodin ympäristössä, niin siinähän joutuu itsekin kärsimään keväisin omista talvipaskoista.

Jätä vastaus