Pallopäät leffassa

Juupa juu…

Eilen käytiin katsomassa Oceans. Olihan se hienoa karkkia silmille.

Tekisi mieli piirtää merkintä, jossa kommentoisin pätkää enemmän, mutta ajan kanssa tekee taas niin tiukkaa, että taitaapa jäädä. Muutenkin joudutte ehkä taas tyytymään vähän tämmöiseen puolivillaisempaan tavaraan lähiaikoina. Päivityssopimuksesta ei kumminkaan luisteta, se olis jo maailmanloppu. Tuuk42 kämmäsi jonkin aikaa sitten – olen onnellinen siitä, että meitä erotti parisataa kilometriä sinä aikana kun se ihminen joutui elämään ilman vakiohuumeitaan 🙂

Tags: , ,

5 kommenttia - “Pallopäät leffassa”

 1. Sari ja kuva Kirjoittaa:

  Samaistun ja symppaan… täällä nimittäin uhkasi niin ikään joululippujen vanhaksimeno ja paniikkiratkaisuna käytiin katsomassa uusin Vares… ja jos näin diplomaattisesti muotoilee, niin… krhm… en tiedä että oisko ollu parempi melkein antaa noiden lippujen vanhentua kun käydä katsomassa se Vares. 😀

 2. Pekka Kirjoittaa:

  Pitää käydä katsomassa myös huonoja tai huonoksi arvosteltuja elokuvia, sillä ei sitä koskaan tiedä mitä voi löytyä. Sanoohan vanha suomalainen kansanviisauskin: ”Löytää se sokeakin kukko kanan.”

 3. Timppa Kirjoittaa:

  Lupaan uhrautua käyttämään kaikki ylimääräiset leffaliput. Onhan se ikävää joutua katsomaan leffoja, mutta sinun takiasi olen valmis uhraamaan fyysisen ja henkisen terveyteni! <3

 4. hdcanis Kirjoittaa:

  Niinpä, joskus niistä huonoiksi haukutuista leffoista löytyy viehättäviä teoksia joiden hienoutta arvostelija ei ole vain tajunnut (toteaa henkilö joka piti suuresti 300:sta, Spice Worldista, Showgirlsistä, Starship Troopersista, Myra Breckinridgestä jne jne)

 5. Pekka Kirjoittaa:

  Tulipa vielä mieleen näin jälkikäteen, että aina kannattaa käydä KAVA:n teatterissa Orionissa, Eerikinkatu 15. Vaikka esitettävästä elokuvasta ei pitäisikään, niin ajattelemisen aihetta niissä on aina.

Jätä vastaus