Kiva kiva.

Poikkeuksellisesti muu päivitys – mikrolainoja myöntävä Kiva tarjoaa 13.8 asti mahdollisuuden tutustua toimintaansa 25 dollarin ilmaisella lainalla. (”Ilmainen laina”, hmm, noh, siis sitä lainasummaa ei tarvitse siis maksaa itse vaan pääsee kokeilemaan systeemiä ilmaiseksi). Tämän pitäisi onnistua tätä linkkiä klikkaamalla.

2 kommenttia - “Kiva kiva.”

  1. jm Kirjoittaa:

    Kiva kun on kivat korkoprosentit kun rahoitetaan kukkotappeluita:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kiva_(organization)

  2. ninni Kirjoittaa:

    En ehtinyt vielä lukea koko wikiartikkelia kunnolla, kiitos linkistä joka tapauksessa, tulen ehdottomasti tutustumaan siihen. Jokainen saa tietysti päättää, millaisia asioita haluaa tukea ja miten, mutta useimmissa organisaatioissa varmasti on ongelmia jostain näkökulmasta katsoen. (Tässä tapauksessa ei myöskään liene pakko lainata kohteeseen, joka ei miellytä). Sen perusteella, mitä itse olen kuullut Kivasta, perusidea on kuitenkin hyvä ja toimiva. Lisäksi näen kannatettavana toiminnan, joka kannustaa ja auttaa ihmisiä parantamaan aktiivisesti itse omaa asemaansa sen sijaan, että jäätäisiin esimerkiksi pelkkien avustuksien varaan.

    Rinnasteisena esimerkkinä voisin mainita vaikka sen, että kuulun myös muun muassa Amnestyyn, vaikka osa niistä ihmisistä, jotka (jokseenkin vähäisistä) avustusrahoistani hyötyvät olisi varmaankin mielestäni kusipäitä. Mielestäni ihmisoikeudet kuuluvat kuitenkin kaikille, riippumatta siitä, mitä heistä mahdollisesti yksilöinä ajattelen. Pointtini on pohjimmiltaan lähinnä se, että mikään järjestelmä ei ole täydellinen, mutta se ei mielestäni käy syyksi olla osallistumatta, jos avustystyö ylipäätään kiinnostaa. Se, haluaako tällaisessa toiminnassa olla mukana, ja jos, niin millaisten kanavien kautta, on luonnollisesti jokaisen henkilökohtainen valinta (itse esimerkiksi tuen vain uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia organisaatioita).

Jätä vastaus