Hanki parempaa luettavaa

 

Kaikki mainitut kirjat ovat itse asiassa varsin hyviä ja suositeltavia. Vinkkinä mainittakoon, että esimerkiksi Esko Valtaojan mainio trilogia on hyvää tasapainottavaa rinnakkaislukemista pessimistisempiä ajatuksia herättävälle kirjallisuudelle. (Niin, ja se Lontoon viemäreistä kertova kirja – joka on oikeasti hauska – on Stephen Smithin Underground London; Travels Beneath The City Streets).

Tags: ,

8 kommenttia - “Hanki parempaa luettavaa”

 1. annamy Kirjoittaa:

  <3 Esko Valtaoja. Ne pitää lukea tasaisin väliajoin.

 2. Grade Kirjoittaa:

  Kuullostaa mielenkiintoiselta toi Words Are Weapons. Mulla on tossa sängyn vieressä kesälukemisena Chirot & McCauley: Miksei tapeta niitä kaikkia, Isakson & Jokisalo: Kallonmittaajia ja skinejä, Grossmanin On Killing ja Chaconin & Dyen The Taking and Displaying of Human Body Parts as Trophies by Amerindians vielä päälle. Hyvä lukemisto on avain hyviin uniin, olen kuullut.

 3. Pekka Kirjoittaa:

  Kokeileppa vaikka Matti Röngän tai Donna Leonin dekkareita. Olen viihtynyt niiden parissa.

 4. Tuuk42 Kirjoittaa:

  Tuo Underground London on todella hyvä teos! Haittapuoleksi mainittakoon se, että sitten tulee pakkomielteinen hinku päästä kulkemaan samat reitit itse läpi.

 5. Maijukka Kirjoittaa:

  Minua höpöttäisi ihan kauheasti lukea se Lontooviemärikirja kun Tuukka mainosti sitä niin kovin!!! Onko omasi kirjastosta vaiko kaupasta? Onko se suomeksi vai englanniksi?

 6. Aino S Kirjoittaa:

  Mäkin oon lukenut Underground Londonin. Kuulemma Kampin alla on myös haamumetroasema!

 7. ninni Kirjoittaa:

  Maijukka: Kaupasta, englanniksi. Se on mulla kesken, mutta jos haluat, niin voin lainata sen sulle kun saan luettua loppuun.

 8. maijukka Kirjoittaa:

  ninni en suosittele lainaamaan minulle mitään koska lupaan että sille tielle jää se lainaus. omistan lainatavaroita syövän hirviön.

Jätä vastaus