Juhlat

Pikainen tikku-ukkomerkintä satunnaiseen keskustelunpätkään pohjautuen.

Onnekseni omalle kohdalle sattuu hyvin harvoin mitään sosiaalisesti pakollisia vaivaannuttavia pönötysjuhlia.

Liitettäköön samaan yhteyteen suuret kiitokset Gradelle ja Annalle perheineen viime viikonlopun erinomaisista juhlallisuuksista. En nyt pysty tyhjentävästi verbalisoimaan kuinka kivaa oli tavata paljon vanhoja ystäviä, tutustua uusiin  ja sosialisoida hyvässä seurassa. Samoin etukäteiset kiitokset järjestäville tahoille siitä, että saamme saapua tämän viikonlopun epäilemättä kunnianarvoisiin 150-vuotisjuhliin, joita yllä summittaisesti referoitu dialogi käsitteli 😉

Tags: , , ,

2 kommenttia - “Juhlat”

  1. Pekka Kirjoittaa:

    Eihän sun tarvitse verbalisoida, kun osaat ilmaista sen niin hyvin piirtämällä.

  2. JohannaH Kirjoittaa:

    Kivaa, että joku muukin kuin minä pitää sukujuhlista! Itse nimittäin tykkään käydä sukuni juhlissa, koska sukulaisia on kiva nähdä. Välillä tuntuu kurjalta, kun ihmiset usein vain arvostelevat sukuaan ja sukujuhlia pidetään kaiken tylsyyden huipentumina suunnilleen. Ja sanottakoon, että oma sukuni ainakin on ihan tavallinen, eli ei mitään erityisiä ”persoonallisuuksia”, jotka tekisivät juhlista jollain tavalla erityisiä. Sukulaiseni ovat vain omassa tavallisuudessaan kivoja 🙂

Jätä vastaus