Kaupallinen tiedote

Tarkoitukseni oli piirtää ihan oikea merkintä, mutta en vain ole ehtinyt, joten mainostan tälleen tylsästi – Sähköjänis on toimitettu painoon ja sitä voi nyt ennakkotilata Turun Sarjakuvakaupan sivuilta.
Virallisesti alppari ilmestyy Sarjisfestareille, ja olen siellä myös haist … haastateltavana sunnuntaina Henry’s Pubissa klo 14.30. Kuvittelisin, että siellä albumiin saa myös parhaiten nimmarin, jos joku haluaa sotkuja painotuotteeseensa.
Ostakaa ostakaa, mun täytyy saada vuokra maksettua!

3 kommenttia - “Kaupallinen tiedote”

  1. Pekka Kirjoittaa:

    Ostan, ostan ainakin kolme kappaletta nimmarilla varustettuina!

  2. sus' Kirjoittaa:

    Ostan heti syyskuun rahoista,täytyyhän vuokrat saada makasettua…=)

  3. Leevi Kukko Kirjoittaa:

    Ostin ja siksi täällä. Mukavaa luettavaa luennoilla ja välissä!

Jätä vastaus