Otetta opiskeluun. Ehkä.

Tää on nyt vähän tämmöistä pikapäivittämistä, mutta ajattelin, että parempi laittaa paska skannaus kuin venyttää päivityksiä loputtomiin.

Tags: , , ,

4 kommenttia - “Otetta opiskeluun. Ehkä.”

 1. Aurora Kirjoittaa:

  Re: aiheet, miten olisi näihin kysymyksiin vastaaminen:

  http://ninni.sarjakuvablogit.com/2010/11/05/kaikki-mita-olette-aina-halunneet-tietaa-sahkojaniksesta-mutta-ette-ole-kehdanneet-kysya/#comments

  Kyllä pikapäivityksetkin kelpaa 🙂

 2. veets Kirjoittaa:

  Muiden ihmisten elämää olisi aina helpompi organisoida. Mulle tulee heti sellainen Roudasta rospuutoon-tyylinen ’minä laitan kaiken kuntoon!’-olotila. Vielä jonakin päivänä huomaat että olen raiskannut asuinsijasi järjestelemällä sen ja teippaamalla oveen uuvuttavan aikataulun. Vastaväitteitä esittäessäsi kadut että annoit minulle natsikortin.

  Ei vaan, taidehommissa on vielä poikkeuksellisen hankala arvioida puuhasteluun menevää aikaa. Ei ole hyvä se. Kommentin pointti? Sitä ei ole.

 3. ninni Kirjoittaa:

  Aurora: Vois kokeilla, joo… 🙂
  Veets: Saat organisoida mun elämän koska tahansa, olisin siitä vain kiitollinen (ainakin suurimmaksi osaksi). Ehkä voimme organisoida toistemme elämät? Ainahan on helpompaa järjestellä muiden asioita kuin omiaan.

 4. Ryijy Kirjoittaa:

  Seuraan blogia aktiivisesti ja siksi kiva, että päivitystä tulee. Ja kuitenkin… Jollain kieroituneella tavalla olen pettynyt, jos kukaan teistä kolmesta ei riko uudenvuoden lupausta ja joudu kärsimään siitä seuraavaa rangaistusta. Siitä saisi varmaan visuaalisesti näyttävää ja hauskaa (siis lukijoille hauskaa) juttua. Ihmismieli toimii kummallisesti.

Jätä vastaus