Turun kirjamessut ja lauluesitys.

Joo, nyt on selvinnyt, että olen paikalla Turun kirjamessuilla huomenna lauantaina 1.10. Klo 13 on kaffeklatch, joka on siis luonteeltaan epämuodollinen tilaisuus, jossa istun juomassa kahvia, näyttämässä pölähtäneeltä ja puhumassa sekavia ihmisten kanssa. Klo 15 olen sitten signeeraamassa albumia, jos joku haluaa minulta siihen jotain sotkua. (En onnistunut löytämään itseäni virallisesta ohjelmasta, mikä tuskin on kovin iso ihme, joten en oikein tiedä sijaintiani messuilla. Turun sarjiskaupan pöytä voisi olla hyvä veikkaus ainakin signeerauksen suhteen, mutta kahvittelu sitä ennen on varmaan jossain muualla).

Ja satunnaispiirros, koska tuntuu tyhmältä postata pelkkää tekstiä.

1 kommentti - “Turun kirjamessut ja lauluesitys.”

  1. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

    Ennustan, että olet klo 13 osastolla ”Scifi ja fantasia Turussa”, B/39.

Jätä vastaus