On se niin vaikeeta.

 

Tuli jossain vaiheessa mieleen kun luin tämän Hetan postauksen masennuksesta. Tämä oli hyvin nopeasti muistiintuhrattu tkku-ukkoilu, mutta sainpahan pois pöytälaatikosta edes jotain. Joskus haluaisin tehdä ihan kunnolla piirretyn ja kässäröidyn jutunkin depressiosta, mutta se tuskin tapahtuu aivan lähitulevaisuudessa.

Tags: , ,

2 kommenttia - “On se niin vaikeeta.”

  1. Pekka Kirjoittaa:

    Kuten nyt tästäkin esimerkistä nähdään, niin ihmistä ei voi mitata ja tutkia luonnontieteen eksakteilla menetelmillä. Voi tietysti analysoida vältittäjäaineiden määriä ja suhteita sekä tulevaisuudessa skannailla hermoverkon rakennetta. Silti ihmisen subjektiivinen kokemus taitaa paeta sen nuotan silmistä. Toisekseen kaikissa muissa eksakteina pidetyissä luonnontieteissä, paitsi matematiikassa, on aikaisempaa oikeana pidettyä tietoa jouduttu hylkäämään, kun se on osoittautunut vääräksi.

  2. sus Kirjoittaa:

    Tunteet tekee rationaalisesta päättelystä hankalaa =) Pekalle: matikka on kalan lisäksi ns. aputiede…

Jätä vastaus