Ilo irti depressiosta.

(Ei, en ole mitenkään erityisen masentunut juuri nyt, vaikkei marraskuu mikään kaikkein riemukkain vuodenaika olekaan.)

 

 

Tags:

4 kommenttia - “Ilo irti depressiosta.”

 1. sus Kirjoittaa:

  Toisten ongelmien vähättely kielii itsekkyydestä, suoranainen negatiivisyys luultavasti omien ongelmien kiertelystä, haistakoot huilun!

 2. Möme Kirjoittaa:

  Samaa mieltä. Jotenkin ajattelisin, että melkein jokainen sairastaa elämässään masennuksen ainakin kerran, ja ne jotka ovat sen kokeneet, ymmärtäisivät, mistä on kyse eivätkä vähättelisi. Aihe on kuitenkin tosi tärkeä, ja on hienoa, että puhut siitä! Jotenkin lohdullista ja terapeuttistakin, että masiksestakin saa (hirtehis)huumoria esiin, vaikka sitten vasta jälkeenpäin.

 3. Wolf Kirjoittaa:

  Se vähättelevä ja negatiivinen palaute satuttaa joka kerta jotenkin ihan liian paljon, mut esim. mun elämässä depressio on niin iso ja hallitseva asia, että musta tuntuis epärehelliseltä olla blogaamatta siitä – plus se positiivinen palaute, eli ne, jotka on saaneet siitä jotain apua tai vertaistukea omiin vaikeuksiinsa, tuntuu sitten vuorostaan tosi hienolta. Mun mielestä on jotenkin lähtökohtaisesti väärin olla hiljaa jostain asiasta siksi, että vastaanotto ei välttämättä ole positiivinen, vaikka itsekin siihen syyllistyn useammin kuin toivoisin. Ärh. Se on vaikea asia tosiaan, se niiden reaktioiden vastaanottaminen. Joka kerta, kun tulee jotain vittuilua, tuntuu ku mun itsetunnolta menis kaikki pohja. Jatkan kuitenkin, alistuminen on tosi luotaantyöntävä ajatus.

 4. Joakim Kirjoittaa:

  Sarjisbloggaamisessa on tökkiny juurikin se, että mitä haluaa pistää nettiin jakoon itsestään. Mielenterveyteen liittyvät sairaudet/ongelmat ovat niin olennainen osa jo elämää, mutta silti niin yksityinen että jää pohtimaan sitä haluaako muiden tietävän siitä. Tämä pohtiminen on sitten pistäny blogin jäihin yli vuodeksi, taas, hupsista… Ehkä pitäisi enemmän vain pistää sellaista ranttia ja raivoamista kun ihmiset ovat ajattelemattomia ja loukkaavia vähättelyssään, voisi virkistää >:) Tai siirtyä päivittämään merkinnöillä \mitä kanini tänään tekivät!\ :>

Jätä vastaus