Luukku XVIII

Tags:

4 kommenttia - “Luukku XVIII”

 1. niunau Kirjoittaa:

  Tää sun kalenterityyli on kyllä niin jees! Voi kun näistä painettaisiin kirja niin ostaisin ja lukisin meidän pienelle pojalle (vielä ihan liian pieni ymmärtämään, mutta noi selkeät ja värikkäät kuvat on hyvä lähtökohta ja sit isompana viestikin on tärkeä). Tykkään!

 2. Maijukka Kirjoittaa:

  Heh! Rupesin itkemään kun näin tämän kuvan. Oon nolo herkkä mutta jotenkin vain ajatus siitä, että joku tarjoaisi jollekin toiselle paikkaa julkisessa liikkumisvälineessä oli tosi koskettava 😀 BUHUHUU 🙂

 3. ninni Kirjoittaa:

  Maijukka, olet ihana <3 Kyllä ihmiset välillä ihan oikeastikin tarjoaa istumapaikkoja bussissa ja ratikassa.

 4. ninni Kirjoittaa:

  niunau: Nämä kuvat ovat oikeastaan suunnittelemaani kirjaprojektia varten, mutta koska sen tulevaisuudesta ei ole minkäänlaista tietoa, päätin käyttää näitä joulukalenterissa. Ainakin tulen värittäneeksi näitä nyt, ja saan julkaistua edes netissä, ennen kuin ne hautautuvat arkiston pohjalle. Mutta teoriassa on siis mahdollista, että näistä joskus tulisi jonkinlainen painotuotekin, mikäli joku kustantaja asiasta kiinnostuu.

Jätä vastaus