Luukku XX

Olen itse sen verran ujo, että tuntemattomia on usein vaikea kehua, mutta kyllä tutuillekin kelpaavat positiiviset kommentit. Usein huomaa itsekseeen ajattelevansa esimerkiksi kuinka kiva paita tai koru jollakin ihmisellä on, mutta asiaa ei jotenkin älyä sanoa ääneen. Olenkin yrittänyt tietoisesti opetella avaamaan suuni useammin sen suhteen. (Joissakin muissa tapauksissa taas pitäisi oppia pysymään hiljaa…)

Tags:

1 kommentti - “Luukku XX”

  1. nti Täti Kirjoittaa:

    Tulee aika usein kehuttua ihmisten tyyliä ja kaverit ovat otettuja. Aina ei tosin mene ihan putkeen. Tavaratalossa tuli vähän ennen joulua vastaan täti limenvihreissä saappaissa ja takissa & oranssissa paidassa ja herätti minut koomasta ensin hymyilemään ja sitten heittämään että ”ihanat värit!” Mulkaisusta päätellen tulin tulkituksi vittuilijaksi. :L

Jätä vastaus