Talven riemut – Ah, winter.

Hyvää uutta vuotta 2012. Tänä vuonna yritän jatkaa päivittämistä vähintään kerran viikossa, minkä lisäksi pyrin kääntämään päivitykseni myös englanniksi. Korjaukset ja rakentavat ehdotukset ovat tervetulleita. Valitettavasti en usko, että jaksan tekstata kaikkea erikseen englanniksi, joten tekstitykset saavat luvan riittää ainakin suurimman osan aikaa.

Happy New Year 2012. This year I am going to try and continue my last years resolution of updating my blog at least once a week. In addition, I will try to translate my entries into English. Corrections and suggestions for improvements are welcome. Most of the time I probably won’t have time or energy to do lettering in both Finnish and English, so subtitles will have to do for now.

-Usually it begins around November… / -I’ll take a nap here, okay? -Oh, fall fatigue. Well, okay, I guess. / -I feel terrible. I’ll just stay here and mope. I’m sure you won’t care about me anyway. -Ah, my seasonal depression. Be my guest.

·All undone work· -Heyyy-yyy! -Oh no! / -Is everything ready yet?! -Same thing every year. Sigh. / -You’re just lazy! Get a grip! Pick yourself up already! ·Somehow feeling guilty doesn’t really help at all…·

Tags: , , ,

5 kommenttia - “Talven riemut – Ah, winter.”

 1. kjjo Kirjoittaa:

  Miten kaunis tekstauskin.

  Toi vois olla vuosisadan terapiaidea. Ulkoistaa Väsy, Masennus, Stressi ja Syyllisyys tyypeiksi, joiden kanssa ryhtyä neuvottelemaan/konfrontaatioon. Onhan terapiaratsastusta ja terapiavalokuvaa ja taideterapiaa, mutta toi olis jotenki askeleen toimivampaa?

 2. Kirjakko Kirjoittaa:

  Depis on niin sööötti, ei siitäkään tyypistä uskois…

 3. sus Kirjoittaa:

  Väsy vierailee, muut vähän tuntemattomampia otuksia. Häädä nyt ainakin pari pois pääsi päältä, ei yhdelle parkkipaikalle mahdu nuin montaa tyyppiä hengailemaan;DD
  Parempaa uuttavuotta sähköjänikselle t-sus’

 4. Ellie Kirjoittaa:

  Niin tuttua, niin tuttua… Onneksi näin kevätpuolelle päästyä pikkuhiljaa helpottaa.

 5. risu Kirjoittaa:

  Heh! Sä osaat piirtää! 🙂

Jätä vastaus