Asiakkaan logiikka, osa I – Client’s Logic, Part I.

Ensimmäiset kaksi julkaisin jo aiemmin, mutta yritän nyt koota näistä kaikista käännöksin varustetut versiot. Kyseessä on siis ajatusleikki, jossa mietin, miten sovellettaisiin muuhun arkielämään samaa logiikkaa, jota osa asiakkaista yrittää käyttää tilatessaan graafista työtä.

Here I am playing with the idea of how it might be, if I tried using the same kind of ”logic” in my everyday life as some of the clients do when ordering graphic design work.

Tags: , , ,

4 kommenttia - “Asiakkaan logiikka, osa I – Client’s Logic, Part I.”

 1. Svante Kirjoittaa:

  Aivan loistava!

 2. Anitta Kirjoittaa:

  Haluaisin näistä t-paidan. Haluaisitko muuten kirjoittaa Nörttitytöihin tästä aiheesta jonkinmoisen jutun? Saa toki olla sarjismuotoinenkin, mutta tästä teemasta vois myös olla kivaa lukea ihan kirjoiteltukin artikkeli. Jotain just siitä, kuinka hankalaa taiteellista työtä on arvottaa ja kuinka asiakkaiden käsitykset siitä, mitä asiat maksaa on epärealistisia jne. Just näitä ”asiakkaan koulutus” -asioita, joista on monta kertaa vaahdottu teidän keittiössä. 😉

 3. mustelmani Kirjoittaa:

  😀 Osui ja upposi! Mahtava!

 4. Armenheim Kirjoittaa:

  Täytyy tähän hätään sanoa, että terapiaesimerkin vaatimus kuulostaa kieltämättä ihan kohtuulliselta! Vakavasti ottaen sitten — valmiiksi purkitettujen tuotosten puolella noin yleisesti voi toteuttaa tuota ravintolaesimerkin vaatimusta, mutta tilauksesta tehtyä teosta ei voi ihan noin valikoida.

Jätä vastaus