Asiakkaan logiikka, osa II – Client’s Logic, part II

Tags: , , ,

8 kommenttia - “Asiakkaan logiikka, osa II – Client’s Logic, part II”

 1. pulmu Kirjoittaa:

  Tuo viimenen sai kahvit näppäimistölle 😀

 2. Fester Kirjoittaa:

  Siis niin totta.. ja tosiaan toi viimeinen ruutu sai kahvit pitkin näppäimistöä ja näyttöä. 😀
  Kiitos tästä siivoushetkestä. 🙂

 3. termostaattori Kirjoittaa:

  Itse syytän sitä että kaikki osaavat piirtää. Ja sitten kun he itse osaavat piirtää, he kuvittelevat että eihän se nyt niin vaikeaa ole kun minäkin osaan!

  Erona on vaan se, ja tätähän he eivät kykene myöntää kasvatuksellisista/geneettisistä syistä, että toinen näyttää siltä kuin lihasrappeumataudista kärsivä henkilö olisi piirtänyt sen väärällä kädellä kiikkustuolissa ja toinen näyttää oikeasti hyvältä.

 4. hdcanis Kirjoittaa:

  Toi kampaajajuttuhan toimiikin joskus, tai ainakin minä saan lähiparturista sen kolmen millin siilin koneella ajelun halvemmalla kuin oikean hiustenleikkuun. Mikä on jees koska sen mä haluankin.
  Ja konserttiselittelyä todistettavasti moni yrittää.

 5. Eerika Kirjoittaa:

  Pelottavinta tässä on se, että olen ihan oikeasti kokenut ton vikan, ja tulen varmasti tulevaisuudessa kokemaan sen uudelleen ja uudelleen.

 6. Mikko Kirjoittaa:

  Siinä taidetaan puhua saksalaisista molskihousuista.

 7. Nikke Kirjoittaa:

  Tämä on totta paitsi graafisella puolella, myös ohjelmistopuolella. Asiakas tulee, tilaa jotain. Vähän ajan päästä pitäis saada jotain lisää tuotteeseen ja äkkiähän sen nyt sinne ymppää, no problem. Ja tavoitettavissa pitää lisäksi olla 24/7 arkena ja pyhänä, jos vaikka löytyyki joku häikkä. Lisäksi, jos käyttää jonku toisen tuottamaa osaa (esim. php-sivuilla toisen tuottamaa flashia), niin tuntuu toisinaan olevan aivan mahdotonta tajuta, ettei sitä toisen tuottamaa palikkaa voi mitenkään muuttaa. Ja elokuvaruutu on hyvä esimerkki siitä, että asiakas ei oikeasti tiiä, mitä haluaa. Tilataan jotain, sitte se tilattu juttu pitää muuttaa viikon päästä ja taas viikon päästä palauttaa alkuperäseen.

 8. nti Täti Kirjoittaa:

  On kyllä ihan pakko näyttää konserttipaneeli säveltäjämiehelle. Jos se vaikka tajuaisi missä menee vapaaehtoistyön ja työn raja.

Jätä vastaus