Uneton Helsingissä – Sleepless in Helsinki

Tags: , , ,

3 kommenttia - “Uneton Helsingissä – Sleepless in Helsinki”

  1. Aino S Kirjoittaa:

    Niin tuttua! Varsinkin jos pitää herätä aikaisin, sit ei saa unta. Yleensä saan suunnilleen tarpeeks unta jos hoidan työjutut päiväsaikaan kuosiin ja liikun tarpeeks. Vaan vaikeeta niitä on joskus olla ajattelematta öisin…

  2. pulmu Kirjoittaa:

    Tuttua täälläkin. Ja aina alkaa jostain ihan pienestä harmittomasta muistamisesta… Pahinta on valvoa siksi että stressaa lapsen lyijykynien terävyyttä koulussa. Ei auta yöllinen teroitussessio eikä lyijytäytekynän täyttäminen.

  3. Ulla Kirjoittaa:

    Aamuyön ahditus… koettu on. Viimeksi stressasin mm. siitä, että miten sitten joskus sopeuden palvelutaloon vanhana ja raihnaisena. Kummallista, mitä kaikkea mieleen nousee ns. suden hetkellä.

Jätä vastaus