Satunnainen otus – Random thingie

 

Pikapäivitys varmuuden vuoksi, etten varmasti kämmää lupaustani päivittää ainakin kerran viikossa. Erään melko ikävän säädön vuoksi minulla ei tällä hetkellä ole nettiä käytössä kotonani, joten päivittäminen saattaa jäädä vähäisemmäksi, vaikka materiaalia kyllä riittäisi.

Update just to make sure I won’t fail my promise to post entries at least once a week. Because of an unlucky (and unpleasant) episode in my life, I don’t currently have an internet connection at home, and that makes updating a bit hard even though I have plenty of material.

Tags:

4 kommenttia - “Satunnainen otus – Random thingie”

 1. Marokku Kirjoittaa:

  I have no words. Other than awesome and a little scary.
  En tiedä miksi kirjoitin englanniksi.

 2. sus Kirjoittaa:

  Hernekeittohirviö!! Quite cool!

 3. Keitto Kirjoittaa:

  Ikävä säätö? Teknisiä- vai taloudellisia ongelmia?

  Hernekeittosilmä on mahtava!

 4. ninni Kirjoittaa:

  Teknis-taloudellisia. Mokkulani sim-kortti varastettiin ja sillä tehtailtiin melkoinen lasku piikkiini 😛

Jätä vastaus